Home Diverse De ce este important să deții o certificare PMP?

De ce este important să deții o certificare PMP?

783
0
certificare PMP

Dacă ești mereu dornic să-ți îmbogățești cunoștințele și să-ți valorifici abilitatea de a gestiona și de conduce proiecte complexe, poate că a sosit momentul să obții o certificare PMP, cea mai valoroasă din domeniul managementului de proiect. Fie că ai vrea să devii project manager, fie că activezi într-un alt domeniu și ai dori să-ți schimbi cariera, poate că ar trebui să te gândești că a sosit momentul să evoluezi atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

De altfel, dacă obții această certificare, cel mai probabil vei putea beneficia și de o creștere salarială. Așadar, această acreditare este foarte importantă pentru CV deoarece atestă cunoștințele tale de project manager. La ora actuală, în câmpul muncii există o competiție strânsă, iar detaliile pot face diferența de cele mai multe ori.

Care sunt condițiile de eligibilitate în cadrul examenului PMP?

În primul rând, este necesar să deții o diplomă care atestă studii medii și cel puțin 5 ani de experiență în managementul proiectelor, însumând 7500 de ore de coordonare de proiecte și 35 de ore de instruire în managementul proiectelor sau ai nevoie de o diplomă care atestă studii superioare și cel puțin 3 ani de experiență în domeniu, însumând 4500 ore de coordonare de proiecte și 35 de ore de instruire în managementul proiectelor.

Organismul care gestionează certificarea Project Management Professional este PMI (Project Management Professional).

Cum pot obține o certificare PMP?

O variantă foarte bună prin intermediul căreia să obții un certificat PMP este frecventarea unui curs care să îți completeze cunoștințele pe care deja le deții în acest domeniu.

Cei de la Edu.Eupc îți oferă un curs de pregătire pentru certificarea PMP (Project Management Professional) prin intermediul căruia vei avea oportunitatea de a învăța temeinic pentru examen.

Trainerii de aici îți vor acorda toată încrederea și susținerea de care vei avea nevoie, oferindu-ți, de asemenea, și certitudinea că acest curs te va ajuta să-ți atingi scopul de a obține certificarea PMP.

De fapt, trainerii Edu.Eupc sunt atât de siguri că aceste ore de curs îți vor fi de folos, încât îți oferă chiar garanția că vei absolvi examenul, iar, în caz contrar, compania va suporta costul taxei de reexaminare.

Ce beneficii voi avea dacă mă voi înscrie la curs?

Odată cu înscrierea în cadrul programului, vei avea nenumărate avantaje care să te ajute să evoluezi. Pe de-o parte, vei putea beneficia de o pregătire la un nivel ridicat, comparabil cu standardele internaționale. Pe de altă parte, vei beneficia de un nivel de instruire situat la standarde înalte din partea trainerilor certificați internațional la universități prestigioase, cum ar fi University of Oxford, Standford, Executive Academy of Vienna.

Compania de training Edu.Eupc este acreditată ca centru de formare și evaluare de către Institute of Leadership and Management UK, organizație care setează standarde în management la nivel internațional.

După absolvirea cursului, vei fi capabil să faci conexiuni între noțiunile prezentate și vei învăța să pui accent pe conceptele esențiale. De asemenea, vei stabili un plan fundamental de învățare care te va ajuta să aprofundezi cunoștințele, astfel încât întrebările examenului să nu te ia prin surprindere.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here