Home Lifestyle Un hotel din Singapore te plătește dacă plouă în timpul vacanței

Un hotel din Singapore te plătește dacă plouă în timpul vacanței

70
0

În Singapore plouă în medie 171 de zile pe an, însă un hote este gata să-și joace șansele pentru a se asigura că ploaia nu va strica niciunui client concediul. Pachetul „Rain Resist Bliss” al hotelului InterContinental din Singapore va rambursa o noapte clienților care vin în oraș și ploaia le strică planurile.

„Discutam cu un grup de prieteni despre ce urmează în zona călătoriilor de lux și unul dintre ei a glumit spunând că ar avea succes hotelurile care garantează vremea bună turiștilor” spune Andreas Kraemer, managerul general al hotelului.

Pachetul este deja accesibil clienților care se cazează în apartamentele pentru care prețurile pentru o noapte pornesc de la 633 de dolari și urcă până la 3349 dolari pe noapte. Banii rambursați sunt sub formă de voucher care poate fi folosit în cadrul hotelului în următoarele 6 luni și se primește echivalentul unei nopți în camera pe care ai folosit-o.

Chiar dacă plouă în Singapore sunt multe lucruri de vizita, inclusiv Muzeul Asiatic al Civilizațiilor, ori Berăria Tigru din apropierea hotelului, nu mai spunem de librăria japoneză Kinokuniya. Pachete speciale precum acestea sunt o metodă foarte interesantă de a ieși în evidență pentru hotelurile din întreaga lume.

În Bali, un hotel a interzis telefoanele mobile în zona de piscină, dar nu din cauza faptului că turiștii le scăpau mereu în apă ci pentru a încuraja ideea de socializare, deconectare și de relaxare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here