Home Lifestyle Ateliere pentru Copii @Reptiland Bucuresti: Creeaza-ti propriul terariu cu plante! 

Ateliere pentru Copii @Reptiland Bucuresti: Creeaza-ti propriul terariu cu plante! 

137
0

Inscrie-ti copilul la unul dintre cele sase Ateliere de Teraristica organizate in luna Mai 2024 la Reptiland Bucuresti! Sub indrumarea expertilor, copiii vor invata sa creeze terarii de mici dimensiuni.

In cadrul atelierelor, copiii vor invata de la experti cum sa aseze straturile de pamant, sa aleaga plantele si florile potrivite, vor deprinde notiuni de design si vor afla cum sa ingrijeasca terariile create. La finalul atelierului, copiii vor pleca acasa cu propriul lor terariu.

Reptiland Bucuresti ofera mediul perfect pentru a invata cum sa creezi si sa ingrijesti terarii cu plante, fiind un spatiu expozitional unde se pot admira terarii de mari dimensiuni, automatizate, cu plante si reptile vii.

Inscrie-ti copilul chiar acum la Atelierul de Teraristica:

  • Unde? Reptiland, Bulevardul Expozitiei nr 1C, Bucuresti.
  • Cand?  11 mai | 12 mai 2024; 18 mai |19 mai 2024; 25 mai | 26 mai 2024.
  • In intervalul orar: 12:00 – 13:00.
  • Pret? 70 lei. In urma participarii la atelier, beneficiati de o reducere la accesul in expozitie – 30 lei/bilet.

Rezerva un loc chiar acum: https://reptiland.ro/ateliere-teraristica/

Terariile cu Plante – un hobby plin de satisfactii pentru copilul tau!

Crearea de terarii cu plante poate deveni un hobby plin de satisfactii pentru copilul tau. Pe masura ce se implica in acest hobby, copilul va invata despre plante, despre conditiile de umiditate si lumina necesare fiecarei plante. In plus, atunci cand va crea terarii cu plante, copilul isi va dezvolta creativitatea, atentia la detalii, rabdarea si simtul estetic, iar aceste abilitati vor putea fi transferate atat in mediul scolar, cat si in viata de zi cu zi.

Cursuri Unice pentru Copii la Reptiland Bucuresti.

Dupa un tur ghidat in care copiii admira reptilele din terarii si vivarii, plantele exotice din padurea tropicala si afla informatii interesante despre acestea, echipa Reptiland le mentine curiozitatea si dorinta de a invata mai mult prin cursuri si ateliere creative:

  • Atelier “Totul despre Serpi” – copiii interactioneaza cu o serie de specii de serpi exotici nepericulosi si afla informatii inedite despre acestia.
  • Atelier “Cum sa ingrijim animalele de companie?” – interactiune captivanta si educativa cu diferite animale de companie.
  • Atelier de floristica – copiii vor crea un aranjament floral pentru ei sau pentru cineva drag.
  • Atelier de pictura glow – copiii picteaza si decoreaza cu materiale fosforescente, apoi merg in Padurea Tropicala Magica, unde picturile prind viata.

Mai multe informatii, aici: https://reptiland.ro/cursuri-unice-pentru-copii/

Mai multe despre Reptiland Bucuresti

Reptiland este un proiect unic in Europa, un muzeu viu si interactiv in care vei admira peste 40 de specii de reptile vii si zeci de specii de plante exotice.

Reptilele sunt prezentate publicului in terarii de mari dimensiuni, automatizate, care reproduc cu fidelitate microclimatul de unde provin.

Spatiu expozitional cuprinde zeci de terarii pentru reptile, o padure tropicala misterioasa iluminata in culori neon, precum si cel mai mare paludariu expus din Romania – un ecosistem etajat automatizat, in care in partea de sus, pe pamant, cresc plante si flori exotice si traiesc reptile, iar in apa inoata pesti tetra si broscute galbene.

Reptiland a urcat rapid in topul locurilor de vizitat in Bucuresti. La 10 luni distanta de la deschidere, peste 40.000 de persoane au vizitat Reptiland.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here