Home Diverse CELE MAI MARI AVANTAJE PENTRU CEI CARE FOLOSESC INCARCA.RO

CELE MAI MARI AVANTAJE PENTRU CEI CARE FOLOSESC INCARCA.RO

365
0

Tehnologia reîncărcării cartelei PrePay a evoluat destul de mult în ultimii ani, de la celebrele cartoane răzuibile pe care le cumpăram din benzinării până nu demult astăzi reușim să ne încărcăm cartela cu credit sau minute din confortul casei noastre prin intermediul portalurilor de genul incarca.ro. Astăzi nu mai suntem nevoiți să plecăm de acasă către benzinării, magazine sau puncte de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă atunci când ne-au expirat beneficiile. Tot ce este necesar să avem la dispoziție este un card bancar pe care să fie disponibilă suma de bani care corespunde contravalorii reîncărcării electronice pe care dorim să o achiziționăm.

Dar faptul că astăzi reușim să achiziționăm o reîncărcare Vodafone, Orange sau Telekom din confortul casei noastre nu este singurul avantaj pe care portalul incarca.ro ni-l oferă. Există multe alte avantaje în afară de comoditate și confort, despre care vom discuta mai detaliat în cele ce urmează.

CELE MAI MARI AVANTAJE PENTRU CEI CARE FOLOSESC INCARCA.RO

  1. Rapiditate – procesul propriu-zis de reîncărcare a cartelei durează maxim 2-3 minute, cu tot cu procesarea plății online. Incarca.ro nu necesita crearea unui cont de client iar acest mod de operare reduce la maxim timpul de achiziție pentru o reîncărcare Vodafone, Orange sau Telekom. Rapiditatea încărcării te salvează în special atunci când îți expiră beneficiile și ai nevoie de telefon ca de aer. Rezolvi problema în doar câteva minute de la tine de acasă.
  2. Siguranță – achizițiile online sunt pândite la tot pasul de hackeri, de oameni care preferă să-și folosească cunoștințele despre rețele de calculatoare și securitate online într-un mod negativ. Există din fericire protecție împotriva acestor atacuri, protecții de care beneficiază și portalul incarca.ro. Tranzacțiile efectuate în cadrul achizițiilor de reîncărcări electronice de pe incarca.ro sunt 100% criptate.
  3. Bonusuri – pe incarca.ro sunt explicate foarte bine și foarte clar bonusurile pe care le primești de la diverși operatori în momentul în care îți încarci cartela PrePay. Astfel poți să îți alegi suma pe care dorești să o folosești pentru reîncărcare astfel încât să beneficiezi de cele mai atractive bonusuri. Mulți clienți merg de ani de zile pe reîncărcarea de 6 euro însă dacă ar cunoaște bonusurile pentru sumele mai mari cu siguranță ar reîncărca de 8 sau peste 8 euro de fiecare dată. Nu toți clienții PrePay preferă cartela pentru costurile mai mici față de abonamente.

Cel mai mare avantaj pentru cei care folosesc portalul incarca.ro pentru achiziția de reîncărcări PrePay

TIMPUL –  timpul este de departe cea mai valoroasă resursă pe care astăzi o avem la îndemână. Trăim în secolul vitezei și de cele mai multe ori constatăm la final de zi faptul că nu ne mai ajung cele 24 de ore pentru a termina lucrurile pe care ni le-am propus. Am vrea să facem o magie și cumva să lungim la 30 de ore ziua astfel încât să reușim să finalizăm toate cele necesare. Evident, ideea este doar o utopie menită să scoată în evidență importanța timpului pe care-l avem la dispoziție zi de zi. Nu avem puteri magice și nici nu o să avem vreodată.

Atunci când achiziționezi o reîncărcare Vodafone, Orange sau Telekom online, câștigi foarte mult timp iar acest lucru este foarte binevenit în contextul actual al societății. Înainte de apariția portalului incarca.ro eram nevoiți să cheltuim și timp, nu doar bani pentru a ne reîncărca cartelele PrePay, trebuia să mergem la punctele de lucru Vodafone, Orange sau Telekom, ori la cea mai apropiată benzinărie pentru că de cele mai multe ori la magazinele de la colțul blocului cartelele reîncărcabile ieftine se vindeau ca pâinea caldă și nu mai rămâneau disponibile decât cele de valoare mare, de 10 euro și peste. Pierdeam un timp pe care nu ni-l mai dădea nimeni înapoi.

Astăzi, internetul a devenit un suport perfect pentru comerțul online și reușește de cele mai multe ori să ne ofere timp liber atât de prețios, pe care ajungem să-l apreciem cu adevărat atunci când suntem nevoiți să întreprindem anumite acțiuni care astăzi, la fel ca și achiziția unei reîncărcări Vodafone, Telekom sau Orange în trecut, nu sunt posibile direct în mediul online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here