Home Diverse IA-TI DE PE CAP GRIJA ROVINIETEI CU AJUTORUL ROVINIETA.ONLINE

IA-TI DE PE CAP GRIJA ROVINIETEI CU AJUTORUL ROVINIETA.ONLINE

297
0

Nimic nu se compară cu sentimentul de grijă care apare în momentul în care ai trecut pe sub o cameră de control a rovinietei și realizezi că ai uitat să cumperi rovinieta. În cazul autoturismelor paguba nu ar fi așa mare, amenda poate fi de maxim 550 RON însă atunci când vine vorba despre camioane, conform legii 241 din 20 iulie 2022  pentru modificarea anexei nr. 2 la Ordonanța Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România, amenda maximă poate urca până la 11900 RON. Pentru un tracționist, pentru o persoană care deține 1-2, maxim 3 camioane, o asemenea amendă sosită la sediul firmei poate să devină un adevărat dezastru în contextul economic actual în care tariful pe kilometru nu depășește 4 RON.

Partea bună este că astăzi, există metode prin intermediul cărora reușești să te organizezi mult mai bine și să nu te mai afli niciodată în situația de a porni la drum fără rovinietă valabilă. Una dintre soluții se numește rovinieta.online și vom vedea în cele ce urmează cât de util poate să fie acest portal pentru micile companii de transport din România.

TOP AVANTAJE PENTRU UTILIZAREA PORTALULUI ROVINIETA.ONLINE

  • Scapi de potențialele amenzi apărute la sediul firmei doar pentru că ai uitat să cumperi rovinieta. În momentul în care achiziționezi rovinieta online prin intermediul acestui portal, se activează sistemul de alerte. Vei fii înștiințat prin e-mail atunci când rovinieta se apropie de expirare și astfel, nu te vei mai confrunta niciodată cu neplăcuta situație de a uita efectiv să achiziționezi rovinieta.
  • Reușești să creezi o bază de date cu toate rovinietele din companie. Organizarea este esențială în cadrul oricărei firme de transport, chiar dacă sunt doar 2-3 camioane. Să știi că ai la un loc toate facturile pentru rovinietă, că nu mai sunt împrăștiate pe e-mail ori prin cabina camionului dacă cumva se achiziționează rovinieta de la un peco, este un mod modern pentru administrare roviniete parc auto.
  • Poți emite mai multe roviniete în același timp. O soluție foarte utilă în cazul în care în companie există multe vehicule cu date de expirare a rovinietei foarte apropiate. În baza unui tabel de comandă, se pot achiziționa mai multe roviniete online prin intermediul acestui protal, în același timp. Se economisește timp pe care cu siguranță un administrator de companie îl poate folosi într-un mod mult mai productiv.
  • Poți vedea la orice oră cât costă rovinieta. Portalul rovinieta.online beneficiază și de un calculator rovinietă care poate fi accesat la orice oră și care poate să fie foarte util pentru companiile nou deschise, care nu sunt familiarizate cu costurile rovinietei în funcție de perioada de timp pentru care se achiziționează.
  • Se poate externaliza complet emiterea de roviniete. Micile companii pot lăsa în seama personalului rovinieta online emiterea rovinietelor astfel încât să nu-i mai ducă grija. Acest serviciu nu este taxat suplimentar și nu se percepe niciun fel de comision. Din contră, personalul rovinieta.online își asumă eventualele greșeli contractual. Dacă se constată că s-au primit amenzi pentru lipsa rovinietei din vina lor, aceștia vor achita sumele necesare în locul clientului, ceea ce este mai mult decât corect. Acest tip de serviciu are menirea de a oferi celor care se ocupă de business și mai mult timp liber, și mai puține griji.

Poate cel mai important avantaj al portalului rovinieta.online rămâne faptul că este un serviciu 100% gratuit. Utilizatorii nu sunt taxați pe bază de abonament, nu se percep comisioane, nu există niciun fel de taxă pentru niciuna dintre funcțiile prezentate mai sus. Astfel, rovinieta.online devine o platformă care are numai avantaje pentru cei care o utilizează. Indiferent de numărul de camioane existent în cadrul companiei, indiferent că avem o firmă de mici dimensiuni aflată la început de drum sau un colos al transporturilor cu sute de camioane, rovinieta.online devine nu doar o modalitate de a evita amenzile pentru lipsa rovinietei, dar mai ales un partener de încredere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here