Home Lifestyle Cele mai speciale ceasuri prezentate la Watches and Wonders 2024

Cele mai speciale ceasuri prezentate la Watches and Wonders 2024

59
0

Mii de pasionați de ceasuri vin săptămâna aceasta la Geneva, Elveția, pentru târgul anual de ceasuri, unde 54 de producători de ceasuri, inclusiv Rolex, Patek Philippe, Cartier, Chopard și Chanel, își vor dezvălui cele mai recente creații.

Ceasurile de damă au suferit o oarecare transformare în ultimii ani, trecând dincolo de o mentalitate învechită de design. Astăzi, oferta de ceasuri de lux pentru femei este infinit mai bogată, mai elegantă și, în cele din urmă, râvnită.

De la ceasurile care se intitulează drept bijuterii, până la cele care sunt concepute pentru a completa restul colecției tale, acestea sunt câteva dintre cele mai dorite ceasuri pentru femei expuse la Watches and Wonders 2024.

Reflection de Cartier

Lansarea de către Cartier a unui nou ceas cu brățară Baignoire a stârnit un interes semnificativ din partea cumpărătorilor anul trecut, iar Reflection de Cartier din aur solid va crea probabil o listă de așteptare similară. Manșeta voluminoasă deschisă intercalează aurul lustruit cu spațiu negativ, încapsulând tendința din 2024 pentru bijuterii îndrăznețe, sculpturale. Un cadran subtil la un capăt este reflectat într-o oglindă opusă. De asemenea, vine fabricat din aur roz, aur alb „praf de diamant” și în două iterații deosebite de High Jewelry, care prezintă dungi de pietre dure colorate.

Van Cleef & Arpels Lady Jour Nuit

Povestirea poetică are prioritate la Van Cleef & Arpels, al cărui nou Lady Jour Nuit de 33 mm este pe atât de impresionant din punct de vedere tehnic, pe atât de fermecător din punct de vedere estetic. Un disc rotativ de 24 de ore înseamnă că scena de pe cadranul aventurin se schimbă în timp ce soarele canelat galben-auriu lasă loc unei luni și stele cu diamante. Un moment încântător de poveste, pe care nu l-ai obține niciodată dacă arunci o privire asupra telefonului tău.

Hermès Cut

Cut este primul ceas de damă Hermès proiectat personal în ultimii 20 de ani – și merită așteptarea. Sportiv, dar rafinat, geometria blândă a carcasei, cifrele sale retro-futuriste și contrastul de oțel periat și lustruit fac un ceas incredibil. Opțiunile sunt nenumărate: vine în oțel sau oțel și aur roz; cu sau fără lunetă de diamant; pe o brățară de oțel sau curea de cauciuc într-un curcubeu de culori, inclusiv alb, verde salvie, albastru petrol și portocaliu semnătură a mărcii. Aurul roz este de 18 karate și ceasul poate fi achiziționat de pe site-ul companiei pentru 9950 dolari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here