Home Diverse PLATFORMA CASIER TOTAL – ACCESIBILA LA NIVEL NATIONAL DE TOTI COMERCIANTII

PLATFORMA CASIER TOTAL – ACCESIBILA LA NIVEL NATIONAL DE TOTI COMERCIANTII

292
0

Viața de mic comerciant în România a devenit destul de greoaie în ultimii 10 ani, în special din pricina invaziilor hipermarketurilor și supermarketurilor străine. Astăzi la fiecare colț de stradă rar mai vezi câte un magazin de cartier, însă este plin de Profi, Carrefour, Penny, Lidl, Mega Image și așa mai departe. Este clar că micul comerciant român nu prea are cum să iasă învingător în lupta cu aceste entități colosale ca și putere financiară, capabile să ofere foarte multe promoții și prețuri mult mai mici decât cele oferite de magazinele de cartier.

Magazinele de cartier încă nu au murit complet, sunt multe care depun eforturi impresionante pentru a rămâne pe piață, sunt multe care caută constant noi soluții de promovare, noi soluții prin care să atragă clienții de partea lor. Una dintre aceste metode de atragere a clienților de partea magazinelor de cartier se numește Casier Total, o platformă menită să ajute comunitatea locală și să aducă în același timp mai mulți clienți magazinelor de cartier. Cum funcționează aplicația Casier Total și ce fel de beneficii oferă ea micilor comercianți, vom vedea imediat în detaliu.

Ce fel de soluții oferă platforma Casier Total pentru magazinele de cartier și pentru comunitatea locală?

Platforma Casier Total oferă foarte multe soluții pentru problemele comunității locale dar în cele ce urmează le vom aduce în prim plan doar pe cele mai importante dintre acestea. În primul rând, aplicația Casier Total vine în sprijinul clienților cu serviciul de încasare facturi utilități. Astfel, cetățenii nu mai sunt nevoiți să se ducă să-și achite facturile pe la Poșta Română sau pe la sediile băncilor. Pot face acest lucru la cel mai apropiat magazin de cartier în cazul în care acesta utilizează aplicația Casier Total. Magazinul eliberează chitanță asemenea Poștei sau băncilor.

Un alt serviciu foarte util oferit de aplicația Casier Total este reîncărcare electronică. Mulți dintre noi folosim cartele PrePay, am renunțat demult la abonamente și avem nevoie ca lună de lună să cumpărăm reîncărcări cu credit sau cu minute. Problema care apare cu aceste încărcări electronice este că necesită deplasare. Nu toți suntem adepții achizițiilor online prin intermediul portalurilor de genul incarca.ro sau re-incarcare.ro, așa că suntem nevoiți să ne deplasăm la centrele operatorilor Vodafone, Telekom sau Orange. Ei bine, dacă magazinele de cartier de la colț de stradă folosesc aplicația Casier Total, deplasarea nu mai are rost, putem cumpăra reîncărcarea de la magazin direct.

Al treilea serviciu foarte util în societate oferit prin intermediul aplicației Casier Total de către magazinele de cartier, este încasare rovinietă. Cu toții știm faptul că atunci când ieșim cu mașina din oraș, suntem nevoiți să achiziționăm rovinietă, altfel riscăm amenzi mult mai mari decât rovinieta pe un an întreg. Obișnuiam să cumpărăm rovinieta de la Peco de la care și alimentam, de la ieșire din oraș, însă de cele mai multe ori se întâmpla să uităm de rovinietă și să ne trezim acasă cu amendă din partea CNAIR. Ei bine, dacă magazinele de cartier oferă și roviniete, cu siguranță aplicația Casier Total devine salvatoare pentru mulți dintre clienții care ar fi uitat cu siguranță să cumpere rovinietă din Peco.

Cum funcționează pentru un magazin de cartier aplicația Casier Total? De la achiziție la comisioane…

Magazinele de cartier care doresc să utilizeze aplicația Casier Total nu sunt nevoite să investească niciun ban. Aparatura și instalarea aplicației este gratuită. Micul comerciant nu are absolut nicio investiție de făcut. Comisioanele însă există, la fiecare vânzare efectuată prin intermediul aplicației Casier Total, magazinul primește un comision care la final de lună reușește să se transforme într-un profit destul de frumos. Trebuie precizat faptul că prețurile pentru roviniete sau încărcări electronice nu sunt mai mari decât cele practicate de furnizorii direcți, comisionul magazinului nu este adăugat ca taxă suplimentară sau procent adăugat peste prețul standard.

În linii mari, aplicația Casier Total este exact ce trebuie pentru micile magazine de cartier care doresc o metodă ieftină și sigură prin care să convingă mai mulți clienți să le treacă pragul, și din fericire știm cu toții faptul că majoritatea clienților care intră în magazin să-și achite o factură, mai cumpără și alte lucruri trebuincioase pentru acasă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here