Home International Premierul Cameron a demisionat după ce britanicii au votat ieșirea UK din...

Premierul Cameron a demisionat după ce britanicii au votat ieșirea UK din EU

709
0
Cameron

David Cameron și-a anunțat demisia din funcția de Prim Ministru după afișarea rezultatelor votului istoric de la referendum, prin care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană. Acesta nu a precizat când mai precis va pleca din funcție, dar a afirmat că lucrurile se vor rezolva până maxim în luna octombrie  când are loc conferința anuală a Partidului Conservator.

În declarația de presă, ținută pe treptele locuinței sale de pe strada Downing nr. 10, acesta a spus că poporul a ales ca țara să iasă din UE iar decizia oamenilor trebuie respectată. David Cameron a ținut să mai atragă atenția asupra faptului că investitorii nu au de ce să se teamă, economia britanică nu va avea de suferit.

51.89% au fost cei care au dorit ca Marea Britanie să părăsească UE, în timp ce 48.11% au dorit ca țara să rămână membră. La referendum s-au prezentat aproximativ 46.5 milioane de cetățeni.

Previous articleLupta pentru eliberarea Falluja este abia la jumătate. ISIS nu renunță.
Next articleVrei să remobilezi dormitorul? Iată câteva lucruri de care ar trebui să ții cont
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here