Home Diverse Vrei să remobilezi dormitorul? Iată câteva lucruri de care ar trebui să...

Vrei să remobilezi dormitorul? Iată câteva lucruri de care ar trebui să ții cont

1941
0
dormitorul

Remobilarea dormitorului este un pas important în atingerea unui anumit standard de calitate. Dormitorul este camera ce trebuie să ne aducă acea liniște deplină de fericire și împlinire sufletească, așa că toate trebuie să se îmbine perfect între cei patru pereți ai săi. În cele ce urmează vom discuta despre ce înseamnă de fapt redecorarea unui dormitor, de la saltele de pat până la draperii și perdele, așa că dacă vă interesează subiectul stați pe-aproape.

3 factori pe care trebuie să-i înțeleg la remobilarea unui dormitor

  1. Confortul trebuie să fie pe primul plan. Dacă ai de gând să remobilezi acea cameră, trebuie să ai în vedere în primul rând faptul că trebuie să creezi o stare de confort superioară celei actuale, altfel mai bine nu te apuci. Grija principală trebuie să graviteze în jurul patului. Cumpără o saltea de calitate. Dacă nu te pricepi, există sfaturi de achiziționare pe net.
  2. Ai grijă cu mobila. Trendul ultimilor ani a fost acela de debarasare a spațiului, de creare de senzație de cameră mare. Nu cumpăra mobilă voluminoasă mai ales dacă ai avut așa ceva până acum. Există de exemplu mobilă Acaju de bună calitate care deși este destul de sumară ca și concept, reușește să aducă acea utilitate perfectă combinată într-un format light.
  3. Nu ai voie să greșești draperiile, perdelele sau jaluzelele. Mai bine zis nu ai voie să greșești în alegerea celor trei pentru că ele vor fi cele care vor da nuanța generală a camerei. În ziua de azi sunt la modă culorile, s-au dus de mult vremurile în care draperiile și perdelele nu influențau cu nimic prin culoarea lor albă. Ai grijă în special cu jaluzelele dacă optezi pentru ceva pe verticală sau pe orizontală din aluminiu, să nu fie o culoare care să intre într-un contrast negativ cu culoarea pereților sau a mobilei.

Pe lângă acești 3 factori elementari în remobilarea dormitorului ar trebui să mai ții cont și de buget. Din proprie experiență spun că atunci când vine vorba de dormitor și de confort, nu trebuie să vă uitați la bani pentru că fiecare leu va avea rostul lui. De asemenea aș mai recomanda și instalarea unui aparat de aer condiționat în cameră dat fiind canicula din ultimii ani din România. Disconfortul poate să-ți răpună tot ce înseamnă satisfacție.

Previous articlePremierul Cameron a demisionat după ce britanicii au votat ieșirea UK din EU
Next articleThe Hive – monumentul londonez care imită un roi de albine
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here