Home Terorism Fosta nevastă a liderului ISIS Abu Bakr al-Baghdadi, vrea să trăiască în...

Fosta nevastă a liderului ISIS Abu Bakr al-Baghdadi, vrea să trăiască în Europa

984
0
baghdadi

A fost măritată cu cel mai vânat om din lume, liderul ISIS. În primul interviu acordat de la eliberarea sa din închisoare, Saja al-Dulaimi spune pentru Expressen TV cum a fost căsnicia cu Abu Bakr al-Baghdadi și de ce se teme pentru fiica pe care o are cu acesta. Dulaimi are 28 de ani și interviul a fost ținut la granița dintre Lebanon și Siria.

[quote]Era un om care susținea familia[/quote]

Născută în Irak, Dulaimi a fost măritată cu Baghdadi în 2008, când acesta nu era un terorist însetat de sânge.

„M-am măritat cu un om normal, un lector universitar. Era un om care adora ideea de familie”

Dulaimi nu a fost singura soție, a fost nevoită să îl împartă pe Baghdadi cu mai multe femei.

„Se ducea la muncă după care se întorcea acasă la familie. A fost un om grozav, un tată ideal. Știa să se poarte cu copii, era un profesor, știți cum sunt profesorii și câtă răbdare au. Se purta mult mai frumos cu ei de cât cu mine”

Totuși, cei doi nu discutau atât de mult precum o făceau alte cupluri pentru cp Baghdadi avea o personalitate misterioasă. Mia Bloom, autoarea cărții “Bombshell: Women and Terror” tipărită în 2011 este sigură că acest Baghdadi ducea o viață dublă.

[quote]Nu eram fericită[/quote]

Căsnicia celor doi s-a terminat în urmă cu 7 ani după numai 3 luni. Dulaimi a spus că a fugit de la Baghdadi după ce a rămas însărcinată. Nu a spus exact de ce, a spus doar că nu era fericită. Dulaimi a afirmat pentru Expressen TV că nu l-a iubit niciodată, drept dovadă a fugit de el.

Baghdadi a încercat să o recupereze de câteva ori, dar aceasta nu s-a lăsat înduplecată, nu a vrut să se mai întoarcă. Ultima dată și-au vorbit în 2009.

Dulaimi nu i-a spus niciodată că este însărcinată dar acesta a aflat mai târziu și a promis că își va lua fiica atunci când aceasta va crește. Bineînțeles, Dulaimi se teme pentru aceasta și crede că cea mai bună soluție pentru a o proteja este să o scoată din țară și să o ducă în Europa.

„Vreau să trăiesc într-o țară europeană, nu arabă. Vreau ca fiica mea să primească educația necesară chiar dacă mama ei s-a măritat cu un terorist. Nu este vina ei…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here