Home Terorism Atacurile din Birmingham – analizate de ofițerii de contra-terorism

Atacurile din Birmingham – analizate de ofițerii de contra-terorism

1152
0
Birmingham

Ofițerii de contra-terorism au pornit o investigație după ce 5 moschei din orașul englez Birmingham ay fost atacate joia trecută. Poliția din West Midlands a aflat de aceste cazuri după ce un bărbat a raportat faptul că un tânăr a spart geamurile unei moschei din oraș cu un topot, la ora 2:32 AM. Când ofițerii au ajuns la fața locului, aceștia au realizat că atacul a avut loc mai devreme. În mai puțin de o oră, poliția a mai primit rapoarte similare pentru alte moschei din oraș.

La ora 10:03 AM, a fost anunțat cel de-al 5-lea atac asupra unei moschei din West Birmingham iar consilierul local Majid Mahmood s-a declarat șocat, spunând că această comunitate musulmană din Birmingham s-a temut de astfel de atacuri începând cu vinerea trecută, când a avut loc un atentat terorist la biserica Christchurch, NZ. „Cred că aceste gesturi sunt rezultatul prejudecăților anti-musulmani create de politicienii de dreapta” spune Majid Mahmood .

Previous articleCele mai fericite țări în 2019
Next articleVrei să te distrezi de minune? Cumpără-ți un hoverboard!
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here