Home Terorism Echipa de fotbal răpită în Camerun a fost eliberată

Echipa de fotbal răpită în Camerun a fost eliberată

1288
0
cameroon

Echipa de fotbal a Universității Buea, Camerun, a fost răpită la începutul acestei săptămâni, dar a fost ulterior eliberată, potrivit antrenorului. Echipa, compusă din 20 de studenți au fost răpiți în timp ce se antrenau la Universitatea Buea, miercuri. Aceștia au fost eliberați la marginea orașului Buea, situat în sud vestul Camerunului, povestește antrenorul Nicolas Asongu.

Cei 20 de studenți au spus că în timpul cât au fost răpiți au fost torturați, maltratați, unii dintre ei aveau răni pe spate. În momentul eliberării aceștia au fost duși la spital pentru tratament. Deocamdată este neclar dacă Universitatea a plătit ceva răscumpărare cerută de răpitori sau nu. Pentru răpire nimeni nu și-a sumat răspunderea deocamdată, însă separatiștii anglofoni care luptă contra guvernului francofon a fost de multe ori acuzat de răpiri.

Previous articleGata cu KM dați înapoi. Aplicația RAR care oferă acces la datele pentru prima înmatriculare
Next articleSe poate face performanță fără investiții?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here