Home Terorism Poliția din Marea Britanie se pregătește de atacuri teroriste fără precedent

Poliția din Marea Britanie se pregătește de atacuri teroriste fără precedent

757
0
poliția

Poliția engleză se pregătește pentru atacuri teroriste impresionante și spectaculoase ale ISIS, formațiune care se mobilizează către nivelul următor al evoluției sale, declară ofițerul superior responsabil de combaterea terorismului în Marea Britanie.

Mark Rowley, comisar adjunct la poliția din Londra spune că după atacurile din Paris, ISIS și-a îndreptat atenția și interesul în organizarea atacurilor teroriste asupra sediilor poliției sau bazelor militare, întrucât sunt simboluri ale statelor.

Discutăm despre un grup terorist care vrea să facă și vâlvă pe lângă pagube și morți. Vor să fie niște atacuri cât mai spectaculoase  și de amploare cât mai mare. Un bun exemplu în acest caz este Metrojet Flight 9268, celebrul avion rusesc doborât de ISIS. 224 persoane au murit atunci. Despre atacurile din Paris nu mai zicem.

Momentan, nivelul de risc pentru atacuri teroriste in Marea Britanie rămâne unul foarte ridicat.

Previous articleMaria Sharapova recunoaște că s-a dopat
Next articleAi nevoie de informații utile despre burse de studiu în străinătate? Iată de unde le poți afla
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here