Home Terorism Gest extrem de frumos al Rusiei, au trimis un catel dupa moartea...

Gest extrem de frumos al Rusiei, au trimis un catel dupa moartea catelusei Diesel in urma schimburilor de foc cu cei trei jihadisti la periferia Parisului

681
0

Franta multumeste Rusiei prin intermediul Ministrului de Interne Bernard Cazeneuve. Parisul a primit un catel in semn de solidaritate dupa ce catelusa Diesel ce apartinea trupelor RAID a murit la Saint-Denis. Catelusa avea 7 ani si a fost ucisa pe 18 noiembrie in timpul schimburilor de focuri intr-un apartament din suburbia Saint Denis in care se ascundeau cei 3 jihadisti ce au organizat atentatele din Paris. Printre cei trei se afla si Abdelhamid Abaaoud, organizatorul principal.

Astfel, Rusia a trimis Frantei pe Dobrina, un pui de ciobanesc german ce poarta nume de mare cavaler medieval. Desi are doar 2 luni , catelusul locuieste deja intr-un centru pentru caini politisti unde deprinde temeinic tainele meseriei de caine special de misiune.

Mărturiile de solidaritate şi ajutor de care Guvernul rus a dat dovadă faţă de Franţa merg drept la sufletul poporului francez. În plus, cadoul oferit de către poliţiştii ruşi iubitori de câini omologilor lor francezi, în vederea depăşirii dispariţiei căţelei Diesel, care a murit în asaltul de la Saint-Denis, este un gest simbolic foarte puternic şi excepţional din partea voastră”, i-a scris Bernard Cazeneuve celui care a trimis catelul, respectiv Vladimir Kilokolţev.

Previous articleDeclaratii incredibile ale lui Abdelhamid Abaaoud, organizatorul atentatelor de la Paris
Next articleComparatie intre Plasma, “LED” si LCD
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here