Home Terorism Declaratii incredibile ale lui Abdelhamid Abaaoud, organizatorul atentatelor de la Paris

Declaratii incredibile ale lui Abdelhamid Abaaoud, organizatorul atentatelor de la Paris

739
0

Abdelhamid Abaaoud este un belgian de origine marocana si se spune ca el ar fi organizatorul atentatelor sangeroase de la Paris. Ei bine, el s-ar fi laudat ca a intrat foarte usor in spatiul EU si ca are de gand sa organizeze noi atentate prin care sa distruga si sa inspire teroarea. Vizate sunt obiective evreiesti, transportul public de persoane si scoli. Acestea sunt declaratiile lui aparute in presa franceza conform unor martori.

Revista Valeurs Actuelles este locul in care au aparut declaratiile, in care se stipuleaza faptul ca Abdelhamid Abaaoud a ajuns in UE cu ajutorul crizei imigrantilor. “Viitoarele atacuri vor provoca daune importante în districte evreieşti, vor fi perturbate şcoli şi transporturile”, declara Abaaoud, conform unor martori. (Mediafax)

Pe data de 18 noiembrie, Abdelhamid Abaaoud a murit in schimbul de focuri cu politia.

Previous articleBaza ONU din Mali a fost atacata. 3 persoane au decedat
Next articleGest extrem de frumos al Rusiei, au trimis un catel dupa moartea catelusei Diesel in urma schimburilor de foc cu cei trei jihadisti la periferia Parisului
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here