Home Nationale Iarasi ne ia pe nepregatite iarna, peste 26 de judete nu au...

Iarasi ne ia pe nepregatite iarna, peste 26 de judete nu au semnat contracte pentru deszapezire

1879
0

Discutam despre 26 de judete + capitala care nu au inca contracte pentru deszapezire semnate. Desi temperaturile din termometre sunt inca destul de generoase, exista probleme cu aceste contracte pentru deszapezire dar si cu incalzirea in anumite orase din tara, precum Drobeta Turnu Severin sau chiar Bucuresti..

Premierul interimar Sorin Cimpeanu, afirma pentru Mediafax : “Am constatat că există contracte de deszăpezire încheiate pentru 15 judeţe, sunt finalizate. S-a comunicat că sunt în curs de finalizare contractele de deszăpezire pentru celelalte 26 de judeţe şi am solicitat finalizarea acestor contracte până la sfârşitul lunii noiembrie“.

Bucurestiul se afla pe lista oraselor care nu au inca un contract semnat pentru deszapezire si se fac demersuri de urgentare a problemei. De asemenea, pentru Bucuresti au mai fost cumparate 100 de freze de zapada si exista cantitati suficiente de material antiderapant. La ultima rectificare bugetara, nici mai mult nici mai putin de 500 de milioane de lei au fost atribuiti pentru deszapezirea drumurilor judetene.

 

Previous articleCopiii sirienilor din Turcia nu merg la scoala
Next articleFotografii de neuitat la nunta cu cei de la www.jadoris.com
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here