Home Diverse Fotografii de neuitat la nunta cu cei de la www.jadoris.com

Fotografii de neuitat la nunta cu cei de la www.jadoris.com

1141
0

Nunta este cel mai important eveniment din viata noastra cea tanara… Viata dupa parerea mea are doua stagii, primul reprezinta tineretea apoi urmeaza maturitatea. Consider ca un barbat este matur dupa ce s-a asezat la casa lui si are familie, copii si responsabilitati. Sunt de parere ca responsabilitatile sunt singurele capabile sa te maturizeze complet. Tineretea este rebela si plina de distractii, insa odata cu trecerea timpului vine acel moment in care facem pasul cel mare. Ne casatorim si dam nastere copiilor, dam nastere responsabilitatilor si dam nastere stagiului urmator.

Nunta este primul eveniment serios din viata noastra care merita o imortalizare

Primul pas dupa cum spuneam este nunta. O nunta serioasa trebuie sa includa momente serioase si cred ca amintirile acestor momente sunt cele mai importante in toata chestia asta. Ce poate fi mai frumos de cat sa stai cu nepotii in brate si sa te uiti peste fotografiile de la nunta sau la filmari? Ca sa fii sigur de acest lucru, trebuie sa chemi la eveniment un fotograf profesionist capabil sa surprinda nu doar cadre ci si momente unice. Cred ca aici se face diferenta intre profesionisti si amatori: cadrele si momentele. Sunt lucruri diferite.

Atentie la fotograful in mana caruia lasati amintirile unui eveniment unic

Un fotograf cu adevarat profesionist veti gasi pe www.jadoris.com. Eu unul am aruncat o privire prin portofoliul sau si am vazut niste fotografi destul de frumoase, inclinate catre arta fotografica. E destul de important sa fie arta, nu poze, si faptul ca e vorba despre un eveniment unic, fara repetitie, trebuie sa te asiguri de faptul ca angajezi exact pe cine trebuie. Ce s-ar intampla daca pozele nu ar iesi exact cum iti doresti tu? Duminica urmatoare iti pui proaspata nevasta sa imbrace din nou rochia de mireasa si iesiti din nou sa faceti alte fotografii? Nu cred ca e o solutie care a mai pomenit-o cineva pana acum.

Alegeti intotdeauna calitatea si excentricul

Am vazut multe poze de la multe nunti. Majoritatea sunt intr-adevar reusite, insa nu au acel element WOW care sa te faca sa casti ochii serios cand te uiti la fotografiile respective, nu sunt unghiuri, nu sunt efecte, nu sunt idei inclinate inspre arte si din acest motiv va spun ca in principiu, fotografiile de la nunta trebuie sa fie putin altfel. E nevoie de un gust aparte si de inclinatie inspre arta. Am spus de multe ori faptul ca fotografia trebuie sa depasasca pragul artei si sa fie ceva mult superior si unii fotografi precum cei de la www.jadoris.com reusesc sa treaca acest prag cu brio.

Ganditi-va bine la ce anume va doriti de la voi si de la nunta voastra. E foarte important sa aveti parte de amintiri senzationale la batranete, desi pe masura ce avansam ca societate, senzationalul capata o forma din ce in ce mai superioara. Nimeni nu stie ce va fi peste 10 ani in termeni de arta fotografica.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here