Home Nationale Intamplare ciudata la Valcea, sicriu gasit gol dupa 21 de ani

Intamplare ciudata la Valcea, sicriu gasit gol dupa 21 de ani

1084
0

Cosciugul in care o fata de 5 ani a fost ingropata in urma cu 21 de ani a fost gasit gol de rude, in momentul in care au vrut sa inmormanteze pe tatal acesteia. In sicriu, rudele au gasit niste carpe si papuci.

Totul se intampla in localitatea Pesceana din judetul Valcea. Familia sustine faptul ca fata, pe nume Flori Dumitrascu , avea 5 ani in momentul in care a fost dusa la spital, unde a fost diagnosticata cu SIDA. Dupa cateva zile de la internate, fata a murit.

Ceea ce-i mai interesant este faptul ca au primit certificatul de deces al fetei, insa sicriul era sigilat. Reprezentantii spitalului le-ar fi atras atentia sa nu deschida cosciugul, intrucat boala ce a rapus copila ar putea pune in pericol pe cei din jur.

Ei bine, pe 16 octombrie 2015, tatal fetei, Ion Dumitrascu a murit iar pentru a-l ingropa, rudele au decis sa scoata cosciugul fetitei de 5 ani si sa il ingroape pe barbat in acel loc. Surpriza maxima cand rudele au deschis sicriul, inauntru nu era nici o ramasita a copilei de 5 ani. Au fost gasite inauntru numai carpe, niste panza si o pereche de papuci.

Acum, toata lumea isi pune intrebarea ce s-a intamplat de fapt, unde este copila? Unde a disparut? Politia din Valcea a fost sesizata si a inceput sa investigheze acest caz. Va vom tine la curent in momentul in care vom afla detalii referitoare la acest caz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here