Home Sport Fotbalul romanesc, vandut la bucata pe OLX alaturi de cancioace si adidasi...

Fotbalul romanesc, vandut la bucata pe OLX alaturi de cancioace si adidasi second hand

1007
0

Momente crancene pentru sportul romanesc intrucat nimeni nu mai are bani de bagat in acest sport. Ca de obicei, cluburile slabe care oricum obtineau dificil finantari sunt cele mai expuse inchiderii. Din pacate, pentru ele nu exista investitori si nici vre-un stab de prin Bucuresti, ori Primarie. Nimeni nu doreste sa se implice.

Un caz de acest gen a aparut pe la Tarnaveni, unde echipa de fotbal Chimica Tarnaveni a scos la vanzare terenul de fotbal pe olx.ro. Terenul se vinde pentru suma de 650.000 de euro. Problemele aici au inceput inca de prin anul 2002, cand combinatul din localitate a fost inchis. Acest combinat era singurul sponsor al echipei din pacate si de atunci stadionul a ajuns pe la diverse firme care au dat faliment sau au intrat ulterior in insolventa.

“Proprietatea este fostul “STADION CHIMICA TÂRNAVENI” şi include construcţii speciale şi teren. Construcţiile sunt specific activităţii sportive: teren sport, sală popice, sală volei, vestiare, magazii, grup social. Imobilul este amplasat in zona centrala a municipiului Tarnaveni (…) Zona: în imediata vecinătate a Supermarketului PENNY MARKET şi a pieţei de zi Avram Iancu. Infrastructura: şosea asfaltată, dispune de acces la toate utilităţile”, spune anuntul.

In cazul in care nu stiati, Ladislau Boloni a jucat pentru Chimica in urma cu multi ani, pentru ca aici si-a facut junioratul intre anii 1976 – 1969. De asemenea, Cristi Pustai a fost antrenorul echipei la inceputul anilor 2000.

Ladislau Boloni declara: “Problema e una economică. Situaţia oamenilor e mai gravă decât o minge aruncată, şutată sau centrată”. Acesta a auzit de problema si s-a declarat profund dezamagit. Este o echipa care i-a influentat cariera si este modul in care tot fotbalul romanesc a pierit de-a lungul timpului, adica din lipsa de sustinere si interes din partea celorlalti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here