Home Nationale Basescu sustine faptul ca Oprea trebuie sa demisioneze

Basescu sustine faptul ca Oprea trebuie sa demisioneze

911
0

Miercuri seara Traian Basescu a iesit la rampa cu noi afirmatii pe latura problemei Oprea. Acesta sustine ca inalt demnitarul trebuie sa isi dea demisia pentru ca il obliga “onoarea de general”. De asemenea, Traian Basescu spune ca nu a apelat niciodata la motociclisti pentru deschizatori de coloana oficiala cat a fost presedinte si ca aceasta ordonanta SPP ar trebui sa dispara.

Cu toate acestea, ii ia apararea lui Oprea si sustine ca nu de la Oprea a primit motociclistul comanda sa stea in fata coloanei oficiale, asadar altcineva este responsabil pentru acest eveniment nefericit. Coloana oficiala nu trebuie deschisa niciodata de un motociclist.

De asemenea, Traian Basescu nu se indoieste de faptul ca Oprea a folosit coloana oficiala in scopuri personale… “Aici sunt convins că a exagerat Oprea, e stilul lui… probabil şi la restaurant şi la nunţi s-a dus cu coloană oficială” a declarat acesta.

Bineinteles ca Traian Basescu nu a scapat de intrebarea de ce i-a acordat 2 stele generalului Gabriel Oprea. Raspunsul a fost urmatorul: “Generalii în rezervă se avansează mult mai uşor, la propunerea consilierului pentru securitate naţională sau a ministerelor. El este în rezervă, este doar onorific, nu ia bani în plus nici acum nici la pensie. Da, îi plac titlurile astea, s-a făcut şi doctor”… cu alte cuvinte, megalomania / grandomania este boala lui Oprea.

Fostul presedinte Traian Basescu si-a mai dat cu parerea si despre ordonanta SPP prin care toata lumea beneficiaza de coloana oficiala. A catalogat-o drept o nebunie care trebuie sa dispara. Coloanele oficiale costa bani si trebuie sa se apeleze la ele numai daca exista suspiciuni conform carora viata unui demnitar ar fi pusa in pericol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here