Home Terorism 118 pozitii teroriste atacate in Siria de rusi in ultimele 24 de...

118 pozitii teroriste atacate in Siria de rusi in ultimele 24 de ore

793
0

Raidurile aeriene au ajuns 71 la numar in ultimele 24 de ore, armata rusa nu se dezminte. A atacat 118 pozitii teroriste ale Statului Islamic din Siria conform Ministrului rus al Apararii.

“Avioane ale Forţelor aeriene ruse au efectuat 71 de raiduri în Siria, în ultimele 24 de ore, atacând 118 obiective teroriste din provinciile Idlib, Homs, Hama, Alep, Damasc şi Latakia. După misiuni de recunoaştere, bombardiere de tip Suhoi Su-24M au distrus un centru de comunicaţii şi un depozit de muniţie aparţinând reţelei teroriste Stat Islamic, în localitatea Salma, situată în provincia Latakia”, a declarat Igor Konaşenkov, conform Mediafax.

Incepand cu 30 septembrie, Rusia a inceput raidurile aeriene in Siria in sprijinirea regimului Bashar al-Assad. Cu toate acestea, incep sa apara zvonuri cum ca Rusia ar avea un cu totul alt interes acolo, nu Statul Islamic. Opozitia din Siria sustinuta de Europa spune ca Rusia bombardeaza de fapt pozitii insurgente. In Siria de prin anul 2011 exista revolte stapanite violent de regimul Bashar al-Assad. Deocamdata, bilantul acestor evenimente depaseste 250.000 de morti.

Previous articleAm cautat corturi pentru nunti in Severin si nu am gasit
Next articleBasescu sustine faptul ca Oprea trebuie sa demisioneze
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here