Elon Musk: un muncitor Tesla a recunoscut că ne-a sabotat

188

Dorința Tesla de a mări producția pentru Model 3 s-a lovit de un nou zic: sabotajul angajaților. Într-un e-mail trimis angajaților Tesla, CEO Elon Musk afirma fără să dea nume că cineva a recunoscut că a sabotat uzina companiei din Freemont, California. Această problemă apare într-un moment total nepotrivit, când Tesla încerca să mărească producția pentru Model 3 la 5000 de unități/săptămână până în iulie, o rată  de producție care ar fi trebuit să înceapă să aducă profit companiei.

După anunțul de marți, acțiunile companiei pe bursă au scăzut cu 5%. În email s-a specificat faptul că angajatul cu pricina a modificat softul calculatorului care se ocupă de producție.

În plus, acest angajat a vândut și date importante din companie către rivali. De ce a făcut acest lucru? Se pare că din răzbunare, acesta nu primise o promovare pe care o dorea demult.Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *