Home Diverse 3 beneficii pentru un scut de motor

3 beneficii pentru un scut de motor

859
0
scut de motor

Am observat recent că românii nu prea îndrăgesc scuturile pentru motor. De ce? Habar nu am, cert este că nu le prea folosesc. Una dintre explicații poate să fie faptul că se umblă destul de des pe la motor și astfel scutul încurcă. Ei bine, să încercăm să schimbăm această mentalitate, acest obicei de a merge cu mașina fără scut motor, vom vedea în cele ce urmează 3 beneficii pentru acest dispozitiv, chiar dacă face intervenția pe parte mecanică oarecum mai dificilă.

3 beneficii pentru un scut de motor

  1. Ține praful și apa la distanță. Chiar dacă sunt șanse mici să se întâmple ceva grav dacă scapă un pic de apă pe la motor, cel mai bine este să evităm acest lucru. pe străzile din România sunt multe gropi, pline cu apă, canalizările sunt foarte proaste așa că e recomandat un scut motor capabilă țină apa și praful la distanță. Dacă ajunge praful pe la senzori, iar nu e bine.
  2. Ține animalele la distanță. Mi s-au întâmplat două evenimente ciudate cu animale din cauza faptului că nu am avut un scut motor. Prima dată m-am trezit cu o pisică pe la motor, un motănel destul de simpatic pe care l-am auzit înainte să dau la cheie. Fiind motorul cald, mititelul a intrat acolo după ce am urcat eu în casă. Al doilea eveniment a fost oarecum mai neplăcut, m-am trezit că și-au făcut șobolanii casă în compartimentul motorului. Tot iarna, când probabil au fugit la căldură. Din fericire, nu au apucat să roadă niciun fir pe-acolo, am observat, am montat un scut motor metalic.
  3. Te salvează de la pagubă. Știm cu toții ce fel de drumuri sunt pe la noi mai ales pe la țară. Sunt șanse foarte mari să dai cu motorul într-o groapă, să spargi baia de ulei sau doamne ferește de mai rău. Dacă ai montat un scut metalic pe mașină, poți să scapi oarecum cu pagube mai mici pentru că mai atenuează și el din șocuri. Mulți dintre noi nu ne gândim la această posibilitate, mizăm pe faptul că suntem șoferi buni dar în realitate i se poate întâmpla absolut oricui.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here