Home Diverse Tecnet – Soluţii inovatoare pentru afaceri de succes în România

Tecnet – Soluţii inovatoare pentru afaceri de succes în România

71
0

Tecnet vine în întâmpinarea nevoilor mediului de business din România, deschizând orizonturi noi, prin soluţii digitale de ultimă generaţie, precum eArchive, e-Factura sau Tecnet EDI. Tecnet oferă partenerilor săi servicii de calitate superioară, livrate la cele mai înalte standarde.

Tecnet, o soluţie modernă pentru parteneriate curajoase

În peisajul competitiv de afaceri de astăzi, siguranţa şi consecvenţa sunt doi piloni pe care business-urile ar trebui să se bazeze poate mai mult decât o fac deja.

Eficiența constantă și colaborarea fără întreruperi sunt esențiale pentru a menţine pasul cu avansurile tehnologice. Și, sincer, cine nu visează la asta? Aici intervine Tecnet Electronic EDI (Electronic Data Interchange). Această soluție inovatoare deschide o poartă digitală pentru a revoluționa modul în care organizațiile gestionează documentele critice de afaceri, proiectând calea pentru tehnicile moderne ale lanțului de aprovizionare și optimizând operațiunile la un nivel cu totul nou.

Tecnet EDI: puterea este în mâna partenerilor

Platforma Tecnet este motorul din spatele Tecnet EDI, asigurând business-urilor partenere adaptabilitate fără efort la noua eră digitală – Tecnet EDI nu este doar despre comunicare electronică, ci este despre eficientizarea operaţiunilor, îmbunătăţirea colaborării şi optimizarea lanţului de aprovizionare.

Platforma Tecnet a susținut și implementat tipuri diverse de formate poziționale, utilizate în cadrul mai multor aplicații ERP și SAP, cât și în cadrul aplicațiilor dezvoltate specific, în funcție de tipicul fiecărui client. Cele mai uzuale forme implementate sunt XML – GS1 Standard și EDIFACT – EANCOM Standard.

Poate cel mai important avantaj pe care îl oferă utilizarea platformei Tecnet EDI este optimizarea financiară, survenită în urma eficientizării plăţilor şi termenelor de plată. De asemenea, efortul uman implicat în proces este redus cu aproape 90%, reducând simultan şi toate costurile aferente.

Viteza cu care tranzacţiile sunt efectuate este redusă simţitor, având în vedere faptul că facturile sunt transmise instant. Astfel, de la procesul anevoios de expediere a unei facturi, Tecnet vine şi deschide calea spre noi perspective.

Nu în ultimul rând, siguranţa datelor este unul dintre pilonii pe care platforma Tecnet se bazează. Toate transmisiunile efectuate prin intermediul platformei se bucură de un nivel avansat, conform standardelor industriei şi, totodată, conform standardelor de securitate AS2-AS4, reprezentând un pas mai sigur faţă de transmisiunea clasică, expusă nenumăratelor interacţiuni umane şi nu numai.

Noi credem foarte mult în tehnologie, în îmbunătăţirile sale şi în beneficiile pe care le oferă. De aceea, suntem de părere că, utilizând o platformă sigură, inovatoare, şi parteneriatele tale vor cunoaşte un boost simţitor. Desigur, avantajele utilizării platformei Tecnet sunt mai numeroase decât cele enumerate mai sus, dar toate derivă dintr-un unic punct, tehnologia avansată a zilei de mâine.

eArchive, pionierat în digitalizarea arhivelor.

În era transformărilor digitale continue, modul în care ne gestionăm şi protejăm documentele a devenit un punct critic, pe care toate business-urile trebuie să îl ia în considerare.

eArchive este un serviciu de arhivare electronică, proiectat şi elaborat pentru a răspunde cerinţelor actuale ale partenerilor noştri, asigurând, în acelaşi timp, conformitate cu legislaţia în vigoare.

eArchive oferă un mediu digital securizat pentru toate documentele partenerilor noştri. Stocarea fizică a documentelor vine cu o multitudine de neplăceri, inadvertenţe sau dificultăţi. Folosind soluţia noastră digitală, poţi uita de toate acestea. Interfaţa eArchive este una user-friendly, uşor de navigat şi gestionat, totul la un singur click distanță. Pe toată durată experienței în platforma eArchive, poţi beneficia de ghidaj şi suport, oferit de colegii noştri din cadrul departamentului helpdesk.

Pe scurt, fiecărui document încărcat i se acordă un număr unic de identificare, generat automat în timpul procesului de arhivare electronică. Formatele acceptate sunt foarte variate, respectând şi normele tehnice IETF LTANS. De la contracte, facturi sau situaţii financiare, în eArchive le poţi încărca pe toate.

eFactura, soluţia digitală pentru eficienţă şi sustenabilitate.

În mediul de business al zilei de azi, eficienţa, transparenţa şi sustenabilitatea sunt elemente cheie. RO e-Factura este un serviciu revoluţionar Tecnet, conceput pentru a simplifica procesele anevoioase de facturare, cu tot ce înseamna acesta. RO e-Factura deschide calea spre noua eră a transformării digitale pentru toţi partenerii Tecnet care aleg şi folosesc acest serviciu. Serviciul are un istoric dovedit în lucrul cu formatul UBL, Universal Business Language, o piatră de temelie a RO e-factura. Tecnet gestionează fără efort complexităţile de încărcare sau descărcare, de procesare şi afişare a documentelor în SPV, Spaţiul Privat Virtual. Bucură-te de un întreg proces de arhivare lin şi consecvent.

Tecnet – inovarea tehnologică disponibilă tuturor business-urilor

Tecnet nu este doar o soluţie, ci este o transformare completă a afacerii tale. Eficientizarea, transformarea şi îmbunătăţirea performanţelor afacerii nu sunt doar promisiuni, ci sunt stări de fapt cărora ne dedicăm şi pe care ne asumăm să le livrăm tuturor celor care aleg să ne fie parteneri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here