Home International Chirurgul care și-a pus inițialele pe ficatul pacienților

Chirurgul care și-a pus inițialele pe ficatul pacienților

684
0
Dr. Simon Bramhall

Un chirurg britanic celebru a recunoscut că și-a pus numele, inițialele numelui pe ficatul pacienților operați. Da, ați citit bine. Este vorba despre Dr. Simon Bramhall, de 53 de ani, care a recunoscut în fața Birmingham Crown Court faptul că a scrijelit inițialele SB pe ficatul pacienților primit prin transplant în 2013. A folosit un laser cu argon pentru a face acest lucru, unealtă des folosită în chirurgie pentru a întrerupe fluxul de sânge și pentru a secționa organe.

„Arta” lui Bramhall nu afectează funcționalitatea ficatului dar se pare că pacienții au suferit complicații și astfel s-au descoperit inițialele inscripționate. În 2013, medicul Bramhall a fost suspendat și în 2014 a demisionat de la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham. Evident, acesta a fost pus sub acuzare iar tribunalul din Birmingham va lua o decizie pe data de 12 ianuarie în acest caz. Elizabeth Reid, procuror din Londra, spune că acțiunile lui Bramhall au fost deliberate și conștiente. Nu au fost niște acțiuni etice dar nici criminale. A fost un abuz la care și-a supus pacienții.

Previous article3 beneficii pentru un scut de motor
Next articleDe ce Vaticanul vopsește clădirile cu lapte?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here