Home Terorism Motivele ucigașului din Las Vegas – încă necunoscute

Motivele ucigașului din Las Vegas – încă necunoscute

1049
0

După o zi de la cea mai masivă crimă din istoria modernă a Statelor Unite, autoritățile încă mai caută detalii legate de Stephen Paddock. Stephen este criminalul ce a deschis focul dintr-o cameră de hotel într-o mulțime de oameni adunați la un festival de muzică din Las Vegas. Rezultatul? 59 de persoane și-au pierdut viața și alte 527 au fost rănite duminică noapte. Masacrul a încetat în momentul în care Stephen Paddock s-a sinucis cu armele pe care le avea.

Poliția a percheziționat casa ucigașului din Mesquite, Nevada, de unde au ridicat nici mai mult nici mai puțin de 19 arme, explozibili și sute de gloanțe, alături de câteva dispozitive electronice. De asemenea, din camera aflată la etajul 32 a hotelului Mandalay Bay Resort and Casino, din care Paddock a deschis focul, au fost recuperate alte 23 de arme, multe cu lunetă. Nitrat de amoniu a mai fost găsit în mașina acestuia, soluție folosită de obicei în fabricarea bombelor.

Din păcate, autoritățile încă nu au aflat motivele pe care Stephen Paddock le-ar fi putut avea pentru a face un asemenea măcel. Nimeni nu știe de ce bărbatul de 64 de ani, fost contabil, fără cazier, a început să tragă cu armele sale de la fereastra hotelului în care era cazat. Până în acest moment, poliția crede că nu au existat complici, Stephen Paddock a acționat singur. Poliția a încercat să-l captureze, însă în momentul în care au ajuns la ușa camerei sale, acesta a deschis focul și a împușcat în picior un gardian. Când echipele SWAT au ajuns și au intervenit, Stephen Paddock se sinucisese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here