Home International Tesla a rămas în urmă cu producția pentru Model 3. Rău de...

Tesla a rămas în urmă cu producția pentru Model 3. Rău de tot

770
0
Model 3

Până acum, Tesla a reușit să construiască doar 260 de Model 3, cu 83% mai puțin decât promisese inițial (1500 pentru Q3).  Anunțul a fost făcut luni seară și scoate în evidență problemele pe care producătorul de mașini electrice le are, după ce s-a angajat să aducă pe piață o mașină ecologică ieftină, care are un preț de pornire de 35.000 de dolari. După anunț, acțiunile Tesla de pe bursă au scăzut cu 1.5%, ceea ce este normal. De fapt cred că au avut noroc să scape doar cu 1.5%.

Motivul pentru care Tesla întârzie cu producția? Ei bine, ei au afirmat că fabrica de baterii din Nevada e în regulă, că fabrica de asamblare din California e în regulă, doar că nu au evaluat foarte bine aceste termene de execuție. Totul durează mai mult decât au planificat.

„Nu sunt probleme fundamentale cu Model 3 sau cu lanțul de furnizori. Știm ce trebuie reparat și suntem încrezători că vom reuși să eliminăm aceste bottleneck-uri de fabricație în cel mai scurt timp posibil” spune compania. Oricum, nu cred că e de mirare că se întâmplă acest lucru atât timp cât Model 3 este primul automobil produs de cei de la Tesla la scară mare. Compania speră că în scurt timp, să înceapă să producă 5000 de bucăți de Model 3 pe săptămână, până la final de an, exact așa cum era planul inițial.

Previous articleCele mai mari avantaje ale leasingului operațional
Next articleMotivele ucigașului din Las Vegas – încă necunoscute
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here