Home Sport Rezultat istoric pentru echipa nationala de Rugby a Romaniei

Rezultat istoric pentru echipa nationala de Rugby a Romaniei

774
0

Ieri, echipa nationala de Rugby a Romaniei a invins la Leicester Canada cu scorul de 17 -15. Discutam despre al treilea meci al nationalei in Grupa D a Cupei Mondiale din Anglia. Astfel, tara noastra a reusit cea mai spectaculoasa revenire din istoria Cupei Mondiale dupa ce a fost condusa cu 0 -15 in minutul 52.

Au marcat pentru Romania:

  • Mihai Macovei: doua eseuri
  • Florin Vlaicu: doua transformari + o lovitura de penalitate

In teren, Romania a inceput cu urmatorii: 1. Mihaita Lazar, 2. Otar Turasvili, 3. Paulica Ion, 4. Valentin Poparlan, 5. Johannes Van Heerden, 6. Valentin Ursache, 7. Viorel Lucaci, 8. Mihai Macovei (capitan), 9. Florin Surugiu, 10. Michael Wiringi, 11. Ionut Botezatu, 12. Florin Vlaicu, 13. Paula Kinikinilau, 14. Madalin Lemnaru, 15. Catalin Fercu si a continuat cu 21. Valentin Calafeteanu, 17. Andrei Ursache, 23. Csaba Gal, 16. Andrei Radoi, 18. Alexandru Tarus si 19. Daniel Carpo.

Tricolorii mai au un singur hop de trecut in aceasta grupa, urmeaza meciul de duminica impotriva Italiei, meci care va incepe la ora 16:30 la Exeter. Primele doua partide din grupe nu au fost prea bune pentru tara noastra, fiind infranta de Franta cu 38 -11 si de Irlanda cu 44-10.

Previous articleRetelele de socializare sunt cel mai consumat drog din lume
Next articleTakaaki Kajita si Arthur B. McDonald au obtinut Premiul Nobel pentru FIZICA
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here