Home Sport Lionel Messi – evoluție splendidă pentru Inter Miami, împotriva Nashville SC

Lionel Messi – evoluție splendidă pentru Inter Miami, împotriva Nashville SC

67
0

Încă o dată, Lionel Messi are parte de o evoluție absolut fantastică pentru Inter Miami, unde a înscris 2 goluri și a dat și o pase de gol pentru Sergiu Busquet, împotriva Nashville SC. Inter Miami a triumfat împotriva Nashville SC cu 3-1 sâmbătă iar Messi a devenit primul jucător din liga americană care marchează în 5 dintre cele 6 meciuri de început ale sezonului.

Geniul lui Messi a transformat norocul lui Inter Miami, ajutând această echipă să ridice primul ei trofeu anul trecut în august, și de asemenea să fie pe locul care se află în aceste momente în cadrul Eastern Conference. Sâmbătă, Nashville a preluat conducerea după doar 2 minute după fluierul de început, profitând de apărarea foarte slabă a celor de la Miami.

Acest prim gol a fost de fapt un autogol al lui Franco Negri, mingea ricoșând din piciorul său la un corner care nu anunța absolut nimic. 10 minute mai târziu însă, Messi, într-un sprint nebun care l-a făcut celebru la nivel mondial în trecut, a reușit să egaleze pentru Inter Miami. La pauză, scorul era 2-1 pentru Inter Miami, cornerul lui Messi l-a găsit pe Sergio Busquet care a reușit să înscrie cu capul. În minutul 80 vine lovitura decisivă tot de la Messi din penalty.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here