Home Tehnologie Stadia – noul serviciu de streaming pentru Gaming marca Google

Stadia – noul serviciu de streaming pentru Gaming marca Google

639
0
stadia

Google nu are de gând să facă o consolă pentru jocuri, cu toate acestea se pare că lansează o platformă de streaming pentru jocuri capabilă să ruleze pe orice TV cu Chromecast, pe computerele care rulează Chrome și pe dispozitivele Pixel. Nu trebuie să descarci niciun joc, le joci pur și simplu prin intermediul conexiunii Wi-Fi. Este un produs asemănător NetFlix doar că pentru jocuri și o să apară în prim plan anul acesta, cu titluri deja celebre în lumea gamingului precum Assassins Creed Odyssey și funcții speciale YouTube. Chiar și fără consolă, ar putea să ajute Google să depășească la capitolul gaming concurenți precum Microsoft, Sony sau Nintendo.

Stadia oferă gaming streaming în 4K la 60 FPS + HDR + sunet souround la o conexiune de 25 Mbps. Deocamdată merge doar Wi-Fi dar pe măsură ce standardul 5G se va dezvolta în viitor, vor apărea noi opțiuni. Nu trebuie să descarci niciun joc pentru a te distra, ci doar să ai un Chromecast de 35 de dolari conectat la TV.

Previous articleCât de rapide trebuie să fie de fapt „tractările rapide”?
Next articleCum să-ți creezi o echipă strânsă în companie
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here