Home Diverse Cât de rapide trebuie să fie de fapt „tractările rapide”?

Cât de rapide trebuie să fie de fapt „tractările rapide”?

488
0
tractările

Am fost alaltăieri să ajut un amic cu mașina, nu-i pornea. Cum eu îmi mai bag nasul prin motoare din când în când, nu că aș fi de meserie sau ceva de genul, am mers bucuros să-l ajut. La fața locului, am observat că mașina nu mai avea efectiv baterie și nici dacă l-ar fi împins cineva să pornească, nu ar fi putut să mai meargă cu ea întrucât cedase alternatorul.

Acum, existau două variante, fie desfăceam acolo alternatorul în fața blocului și-l duceam undeva la reparat, ori mergeam la dezmembrări să cumpărăm altul, ori chemam o platformă să o ducem la service.

După ce m-am uitat mai bine, am observat că nu am nicio șansă să scot alternatorul de-acolo întrucât operațiunea presupunea desfacerea a jumătate de mașină, de la pompă de apă și bara din față până la filtrul de motorină și toate furtunăraiele.

Nu se putea face acolo pe bordură în fața blocului. Am zis omului că cel mai bine ar fi să o ducem la un service cu o platformă, să se ocupe de ea oamenii în adevăratul sens al cuvântului. Zis și făcut.

Am căutat pe internet o platformă, un serviciu de tractări mai bine zis și am sunat. Omul a zis că vine rapid, în maxim 5 minute și… cam atât. L-am așteptat ca fraierii în parcare mai bine de 0 oră.

Eu știu că oamenii sunt neserioși dar la naiba îți mai faci reclamă pe internet sub forma „tractări rapide”? Am căutat apoi alt serviciu de tractări auto rapide București și am rezolvat problema.

De data aceasta omul chiar a venit rapid, drept dovadă că mai există și seriozitate în breasla asta a tractărilor din care dacă vrei să faci parte, nu ai nevoie de cine știe ce studii sau de cine știe ce background.

Am cumpărat alt alternator de la dezmembrări și cu 200 de lei am rezolvat problema omului. I-am dat un brânci la vale cu mașina de la service ca să apuce să încarce și bateria și toate au fost ok după. Voi ce experiențe ați avut cu aceste servicii de tractări auto rapide?

Previous articleApple anunță un iMac mai rapid și mai inteligent
Next articleStadia – noul serviciu de streaming pentru Gaming marca Google
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here