Home Diverse Cum să-ți creezi o echipă strânsă în companie

Cum să-ți creezi o echipă strânsă în companie

646
0
companie

Orice companie are de câștigat dacă angajații din echipă se înțeleg foarte bine între ei, dacă angajații se simt bine la locul de muncă, dacă nu resimt stres suplimentar cauzat de conducere, dacă le este creat un mediu propice performanței și așa mai departe. Productivitatea este direct proporțională cu mediul creat pentru angajat, stresant sau relaxant. Dacă ai pus recent bazele unui business și ai reușit să întemeiezi o echipă, stai pe-aproape, vei vedea cum poți să creezi relații strânse cu acești oameni de care va depinde viitorul afacerii tale.

Cum să-ți creezi o echipă strânsă în companie

Investește

Investește în team building-uri interesante atât în oraș cât și în afara orașului, ori în străinătate. Team building-ul este o modalitate minunată de a crea legături de prietenie cu oamenii pe care i-ai angajat, de a vă distra împreună. Investește într-un astfel de USB personalizat, în pixuri și agende personalizate, pe care să le dai angajaților. O să-i faci să fie una cu compania. Sunt destul de ieftine mai ales dacă colaborezi cu o firmă de producție publicitară precum AboslutOffice.

Respectă 

Respectă-ți angajații. Nu-i trata diferit indiferent de importanța posturilor pe care le ocupă. Toți trebuie să înțeleagă faptul că pentru bunul mers al companiei, toți sunt importanți în mod egal, de la femeia de serviciu la manager. Nu le umfla fișa postului cu fel de fel de sarcini ridicole care nu au nicio legătură cu meseria pentru care ei au aplicat inițial. Nu uita că oamenii nu sunt sclavi, dacă-i plătești asta nu înseamnă că poți să-i chemi și la spart de lemne acasă la tine. Această mentalitate este una găunoasă și trebuie să dispară.

Plătește

Plătește pe toată lumea cu 1 leu în plus față de cât merită. Oamenii vor crea o legătură foarte strânsă atât cu tine cât și între ei dacă se simt apreciați, dacă primesc banii la timp și cât merită. În România există de obicei discuții legate de salarii indiferent de companie așa că dacă reușești să pui bazele unei firme din care ele lipsesc, o să ai mult de câștigat pe parte de unitate. Nu vei avea niciodată o echipă unită dacă nu plătești bine oamenii, nu vor fi niciodată motivați să tragă la unison.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here