Home International Primele arestări în cazul turiștilor uciși în Maroc

Primele arestări în cazul turiștilor uciși în Maroc

648
0

Potrivit oficialilor, trei suspecți au fost arestați în cazul crimelor celor doi turiști scandivavi. Aceștia au fost uciși apoi decapitați în munții din Maroc. Cadavrele unei femei – Loiusa Jespersen, 24 de ani din Danemarca și unui bărbat – Maren Ueland, 28 de ani, de origine din Norvegia au fostă găsiți pe munții Atlas luni. Ambii au fost zzăriți alături de trei bărbați în hotelul din Marrakesh înainte de excursia din Munții Atlas.

Trupurile lor au fost găsite în Imlil, o zonă foarte retrasă și greu accesibilă din acești munți. Un clip ce pretinde să arate crima a fost uploadat pe social media și acum este analizat de serviciile secrete din Danemarca. Cei trei suspecți au fost arestați joi dimineață în Marrakesh. Aceștia sunt ciobani de meseria și au vârste cuprinse între 25 și 33 de ani. Se pare că unul dintre ei are legături strânse cu o grupare extremistă.

Previous articleO dronă a pus pe butuci ore bune cel de-al doilea aeroport ca mărime din UK
Next articleCabinet stomatologic sau clinică dentara? Care sunt diferențele?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here