Home Tehnologie WordPress 5 – versiunea care a reușit să supere pe toată lumea

WordPress 5 – versiunea care a reușit să supere pe toată lumea

1100
0
wordpress 5

În urmă cu câteva zile a apărut WordPress 5, un update al celei mai populare platforme de blogging din lume. Din păcate, acest update pare un eșec total și asta din pricina faptului că a fost înlocuit editorul de articole cu o versiune mult diferită, care pe deasupra are o grămadă de bug-uri și probleme. Rezultatul acestei schimbări? Vechiul editor a fost descărcat sub formă de plugin și instalat înapoi de peste 1 milion de utilizatori. Cred că avem de-a face cu cel mai mare FAIL din istoria WordPress.

E destul de aiurea să vii să schimbi inima unei platforme – discutăm despre blogging, unde toată lumea lucrează cu acel editor de text – cu ceva care este total diferit și pe deasupra nefuncțional. Eu unul nu m-aș fi atins de acest editor până nu aș fi fost ferm convins de faptul că este ceva de calitate, ceva dorit și cerut de majoritatea utilizatorilor. Faptul că vechiul editor a înregistrat deja milionul de descărcări, demonstrează exact contrariul. Curios ce se va întâmpla, dacă la următorul update al platformei se va reveni la vechiul editor care era mult mai simplu de folosit. Cel nou parcă este proiectat oarecum anti-productivitate.

Voi ce părere aveți despre acest update? Vouă vă place noul editor de text sau sunteți de asemenea de părere că cineva a făcut o mare prostie introducând ceva ce încetinește procesul de editare și care nici măcar nu funcționează în parametri normali?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here