Home International Felipe Massa s-a luat la întrecere cu cel mai rapid animal din...

Felipe Massa s-a luat la întrecere cu cel mai rapid animal din lume înainte de debutul în Formula E

1342
0
Felipe Massa

Pilotul veteran Felipe Massa și-a întâmpinat fanii în mare stil înainte de debutul în Formula E. Înainte de prima sa apariție în această competiție cu mașini electrice, pilotul în vârstă de 37 de ani a fost testat împotriva celui mai rapid animal din lume – șoimul călător. Această pasăre poate atinge viteze incredibile de până la 350 km/h, e un pic mai rapidă față de o mașină Formula E.

Massa a ieșit învingător dar nu cu mult, a fost o cursă la mustață. „A fost o experiență incredibilă să concurez împotriva celui mai rapid membru din regnul animal. Nu e ceva care va fi dat uitării prea curând” spune Felipe. Oricum, nu este pentru prima dată când o mașină de Formula E concurează cu un animal. La începutul acestui an, Jeac-Eric Vergne a pus la încercare un ghepard în Africa de Sud. Fanii au vrut să vadă mai multe așa că această cursă contra șoimului a fost organizată în Arabia Saudită.  „Îmi place faptul că această idee a veni din partea fanilor. E bine că Formula E a acceptat provocarea” a povestit Massa după ce a finalizat cursa.

Pilotul Felipe Massa și-a anunțat debutul în Formula E la începutul acestui an și va concura pentru echipa Venturi în prima cursă de sâmbătă, Ad Diriyah E-Prix. „Abia aștept să ajung la Ad Diriyah și să înceapă cursa. Va fi prima mea cursă de Formula E. Mi-a lipsit competiția și veți vedea că voi fi unul dintre cei mai competitivi piloți de pe circuit” continuă Massa.

Felippe Massa are un CV impresionant. Acesta a câștigat 11 grand prix-uri de-a lungul celor 15 ani de carieră în Formula 1. De când a lua naștere Formula E, foarte mulți piliți aflați pe retragere din F1 s-au portat către FE. Formula E reprezintă o competiție în care automobilele sunt propulsate exclusiv electric, sunt implicate 10 echipe, 20 de șoferi, care se vor bate de-a lungul a 7 luni de etape.

Previous articleGrija parintilor pentru noul nascut – cum primesc crestinii noul membru al familiei?
Next articleGiganții industriei fashion – pact pentru reducerea nivelului de poluare
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here