Home International Felipe Massa s-a luat la întrecere cu cel mai rapid animal din...

Felipe Massa s-a luat la întrecere cu cel mai rapid animal din lume înainte de debutul în Formula E

804
0
Felipe Massa

Pilotul veteran Felipe Massa și-a întâmpinat fanii în mare stil înainte de debutul în Formula E. Înainte de prima sa apariție în această competiție cu mașini electrice, pilotul în vârstă de 37 de ani a fost testat împotriva celui mai rapid animal din lume – șoimul călător. Această pasăre poate atinge viteze incredibile de până la 350 km/h, e un pic mai rapidă față de o mașină Formula E.

Massa a ieșit învingător dar nu cu mult, a fost o cursă la mustață. „A fost o experiență incredibilă să concurez împotriva celui mai rapid membru din regnul animal. Nu e ceva care va fi dat uitării prea curând” spune Felipe. Oricum, nu este pentru prima dată când o mașină de Formula E concurează cu un animal. La începutul acestui an, Jeac-Eric Vergne a pus la încercare un ghepard în Africa de Sud. Fanii au vrut să vadă mai multe așa că această cursă contra șoimului a fost organizată în Arabia Saudită.  „Îmi place faptul că această idee a veni din partea fanilor. E bine că Formula E a acceptat provocarea” a povestit Massa după ce a finalizat cursa.

Pilotul Felipe Massa și-a anunțat debutul în Formula E la începutul acestui an și va concura pentru echipa Venturi în prima cursă de sâmbătă, Ad Diriyah E-Prix. „Abia aștept să ajung la Ad Diriyah și să înceapă cursa. Va fi prima mea cursă de Formula E. Mi-a lipsit competiția și veți vedea că voi fi unul dintre cei mai competitivi piloți de pe circuit” continuă Massa.

Felippe Massa are un CV impresionant. Acesta a câștigat 11 grand prix-uri de-a lungul celor 15 ani de carieră în Formula 1. De când a lua naștere Formula E, foarte mulți piliți aflați pe retragere din F1 s-au portat către FE. Formula E reprezintă o competiție în care automobilele sunt propulsate exclusiv electric, sunt implicate 10 echipe, 20 de șoferi, care se vor bate de-a lungul a 7 luni de etape.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here