Home International Fost asistent german recunoaște că a omorât 100 de pacienți

Fost asistent german recunoaște că a omorât 100 de pacienți

658
0

Marți, un fost asistent german a recunoscut faptul că a omorât 100 de pacienți, fapte care-l transformă în cel mai mare criminal în serie din Germania, după cel de-Al Doilea Război Mondial. Niels Hoegel, în vârstă de 41 de ani a mărturisit în fața anchetatorilor faptul că și-a ucis pacienții – cu vârste cuprinse între 36 și 90 de ani – în timp ce lucra la două spitale din nordul Germaniei, între anii 2000 și 2005.

Hoegel este acuzat că a acordat victimelor sale diverse medicamente pe care medicii nu le rescriseseră, din dorința de a ieși în evidență cu skill-urile pe care le avea în resuscitare. În primele zile ale procesului care se ține în tribunalul din Oldenburg (Nord-Vest-ul Germaniei), acesta a fost de acord cu toate acuzațiile care i-au fost aduse. Aproximativ 126 de aparținători ai victimelor s-au constituit parte în acest proces de la care se așteaptă o soluționare cândva înspre luna mai, 2019.

Hoegel săvârșește deja o pedeapsă cu închisoare pe viață, fiind condamnat pentru omor și tentativă de omor în trecut. Acele omoruri, 6 la număr, au determinat autoritățile să investigheze trecutul lui ceva mai amănunțit, dezgropând multe dintre cadavrele ce i-au fost pacienți. La începutul acestui an, numărul victimelor ajunsese la incredibila sumă de 97. Multe dintre persoanele decedate au fost incinerate, așa că e posibil ca numărul lor să fie mult mai mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here