Home International Fost asistent german recunoaște că a omorât 100 de pacienți

Fost asistent german recunoaște că a omorât 100 de pacienți

531
0

Marți, un fost asistent german a recunoscut faptul că a omorât 100 de pacienți, fapte care-l transformă în cel mai mare criminal în serie din Germania, după cel de-Al Doilea Război Mondial. Niels Hoegel, în vârstă de 41 de ani a mărturisit în fața anchetatorilor faptul că și-a ucis pacienții – cu vârste cuprinse între 36 și 90 de ani – în timp ce lucra la două spitale din nordul Germaniei, între anii 2000 și 2005.

Hoegel este acuzat că a acordat victimelor sale diverse medicamente pe care medicii nu le rescriseseră, din dorința de a ieși în evidență cu skill-urile pe care le avea în resuscitare. În primele zile ale procesului care se ține în tribunalul din Oldenburg (Nord-Vest-ul Germaniei), acesta a fost de acord cu toate acuzațiile care i-au fost aduse. Aproximativ 126 de aparținători ai victimelor s-au constituit parte în acest proces de la care se așteaptă o soluționare cândva înspre luna mai, 2019.

Hoegel săvârșește deja o pedeapsă cu închisoare pe viață, fiind condamnat pentru omor și tentativă de omor în trecut. Acele omoruri, 6 la număr, au determinat autoritățile să investigheze trecutul lui ceva mai amănunțit, dezgropând multe dintre cadavrele ce i-au fost pacienți. La începutul acestui an, numărul victimelor ajunsese la incredibila sumă de 97. Multe dintre persoanele decedate au fost incinerate, așa că e posibil ca numărul lor să fie mult mai mare.

Previous article9 morți în urma inundațiilor din Veneția
Next articleProbleme pe Insula Santinel. Triburile locale au ucis un misionar
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here