Home International Cel puțin 49 de morți în urma inundațiilor din Vietnam

Cel puțin 49 de morți în urma inundațiilor din Vietnam

571
0
Vietnam

Zeci de persoane au murit în Vietnam din cauza inundațiilor cauzate de ciclonul tropical Damrey, cu doar câteva zile înainte de vizita lui Donald Trump. Astfel, luni se înregistraseră deja 49 de morți și 22 de persoane date dispărute. În provinciile Khan Hoa, Ninh Thuan și Phu Yen aproape 80.000 de case au fost avariate și peste 35.000 de oameni au fost evacuați.

Khanh Phan alături de Vietnam Disaster Management Authority au spus pentru CNN faptul că agenția va updata în timp real cifrele acestui dezastru pe site-ul oficial. În acest moment încă se lucrează la strângerea de informații.

Președintele Donald Trump a programat o vizită în orașul Da Nang pentru un summit cu Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC), ca parte a unei excursii de două săptămâni  în regiunea Asia-Pacific. Acesta va călători și în capitala Hanoi pentru o vizită oficială la Președintele vietnamez Tran Dai Quang.

Previous articleSaltele ortopedice – de unde le poți cumpăra?
Next articleCele mai frumoase restaurante și baruri din lume
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here