Home Diverse Saltele ortopedice – de unde le poți cumpăra?

Saltele ortopedice – de unde le poți cumpăra?

800
0
Saltele ortopedice

Din păcate, nu toată lumea are o stare de sănătate cu care să se poată lăuda. Cu cât înaintăm ca și civilizație, cu cât evoluăm mai mult, cu atât devenim mai vulnerabili. Știu, ar trebui să fie invers însă dacă ar fi așa ne-am îndrepta încet dar sigur către o lume perfectă.

Astăzi vom discuta despre saltele ortopedice, despre niște obiecte care pot face viața un pic mai bună pentru cei cu probleme de mobilitate. Aceste saltele ortopedice se pot cumpăra de obicei din magazinele specializate și diferă în funcție de necesitățile bolnavului.

Cele mai multe dintre ele se adresează celor care au probleme cu răul de pat și care au nevoie de o soluție care să combată această stare. Discutăm despre niște bolnavi care sunt nevoiți să petreacă foarte mult timp la orizontală și au nevoie de o modalitate de a îmbunătăți circulația sângelui.

Saltele ortopedice – de unde le poți cumpăra?

Cele mai bune saltele ortopedice, combinația perfectă între calitate și preț le veți putea cumpăra de pe catenapascupas.ro. Este vorba despre un magazin specializat pe această nișă, a nevoilor speciale pentru pacienți cu suferințe destul de serioase, în care veți găsi și destul de multă diversitate.

Cu siguranță veți găsi aici exact salteaua necesară nevoilor voastre. Unul dintre cele mai bune produse ale lor, dintre toate aceste saltele ortopedice este această saltea cu dimensiuni 200 x90, care generează o presiune cuprinsă între 70 și 130 mm Hg în cicluri de 6 minute și care poate suporta o greutate maximă de 100 – 110 kilograme. Alimentarea se face la 220, adică la priză normală iar pentru cei care doresc un detaliu mai amănunțit, materialul folosit este un PVC de 0.3 mm.

Această saltea este una dintre cele mai bine vândute și probabil că raportul calitate preț vorbește de la sine. Știu că ideal ar fi să nu avem nevoie de ele, însă din păcate, în viață apar și probleme mai puțin plăcute. Partea bună este că există produse precum aceste saltele ortopedice care pot să mai îmbunătățească un pic viața celor care ajung la pat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here