Home Lifestyle Cele mai frumoase restaurante și baruri din lume

Cele mai frumoase restaurante și baruri din lume

849
0
baruri

Nu știu pentru câți dintre voi contează decorul atunci când vă duceți la un restaurant sau la un bar, însă clar există oameni pentru care atmosfera din timpul cinei trebuie să reflecte gusturile, intențiile acelui restaurant. Haideți să trecem și noi în revistă cele mai frumoase restaurante din lume, din punct de vedere al decorului interior, bineînțeles.

Cele mai frumoase restaurante și baruri din lume

Bar Palladio Jaipur, India – unul dintre cele mai luxoase baruri din India, deschis în 2013 de către Barbara Miolini, care s-a mutat în această țară în anul 2005. A rugat un designer renumit (Marie-Anne Oudejans) să decoreze interiorul într-un mod care să evoce aura din Caffè Florian din Veneția.

The Refuge, UK – designerii englezi Alex Michaelis și Tim Boyd, arhitecții din spatele Groucho Club, Londra, au revitalizat fostul Palace Hotel din Manchester amenajând la parter un spațiu de 3000 de metri pătrați destinați mâncării și băuturii. Acest duo s-a jucat cu specificul Victorian – Gotic al clădirii și a reușit să transforme locația într-una dintre cele mai frumoase din lume.

Habanera, Spania – alături de compania sa, Proyecto Singular, Jorge Lozano a dorit să recreeze o versiune nostalgică a Cubei în Madrid, respectiv în incinta Habanera. Folosirea lemnului și a verdelui scoate în evidență frumusețea naturală a acelei insule bazându-se pe arhitectură colonială.

OneOcean Club, Spania – locația dintr-un port a avut un impact masiv asupra firmei locale de design El Equipo Creativo atunci când au proiectat noua incintă. Reflexiile din tavan aduc aminte de marea din apropiere în timp ce elementele verticale aduc aminte de docurile pentru iahturi.

Madero, Guatemala – de-afară, Madero pare doar un cub roșu ridicat țanțoș lângă cea mai aglomerată autostradă din țară. Înăuntru însă, un bistro viu colorat pare desprind din cărțile pentru copii. Taller KEN care are birouri atât în Guatemala cât și în New York a umplut acest spațiu cu o paletă de culori vibrante, cu mașini vechi și plante tropicale

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here