Home Sport Wayne Rooney s-a ales cu permisul de conducere suspendat pe 2 ani

Wayne Rooney s-a ales cu permisul de conducere suspendat pe 2 ani

2035
1
Wayne Rooney

Fostul internațional din UK, Wayne Rooney, a primit 2 ani interdicție de a mai conduce autoturisme în această țară după ce fost prins băut la volan. Poliția din Wilmslow, Cheshire a fost cea care l-a oprit pe atacant și l-a pus să sufle în fiolă pe data de 1 septembrie. Wayne Rooney conducea atunci un Volkswagen Beetle și se îndrepta spre casă vineri dimineață, la ora 2 AM.
Luni, Rooney s-a prezentat la tribunalul din Stockport, unde a primit o pedeapsă destul de interesantă: 100 de ore de muncă în folosul comunității pe care va fi nevoit să le facă în următoarele 12 luni + permisul de conducere suspendat 24 de luni. Acesta nu a comentat evenimentul când a intrat în tribunal, deși la ușă se aflau deja foarte mulți fotografi și jurnaliști care doreau să știe mai multe detalii despre acest caz.
Wayne Rooney și-a cerut însă scuze oficial pe site-ul său, precizând că ceea ce a făcut el a fost un act de inconștiență pe care nu-l va mai repeta niciodată. Atacantul a fost vedeta clubului Everton în 2002, când cariera lui a cunoscut o ascensiune fulminantă. În August, sportivul în vârstă de 31 de ani și-a anunțat retragerea. Acesta a înscris 53 de goluri în 119 partide pentru Anglia. De asemenea, Rooney este golgheterul absolut al clubului Manchester United, unde în 13 ani a reușit 253 de goluri, a câștigat Premier League de 5 ori, Champions League, Europa League și FA Cup.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here