Wayne Rooney

Wayne Rooney s-a ales cu permisul de conducere suspendat pe 2 ani

692

Fostul internațional din UK, Wayne Rooney, a primit 2 ani interdicție de a mai conduce autoturisme în această țară după ce fost prins băut la volan. Poliția din Wilmslow, Cheshire a fost cea care l-a oprit pe atacant și l-a pus să sufle în fiolă pe data de 1 septembrie. Wayne Rooney conducea atunci un Volkswagen Beetle și se îndrepta spre casă vineri dimineață, la ora 2 AM.
Luni, Rooney s-a prezentat la tribunalul din Stockport, unde a primit o pedeapsă destul de interesantă: 100 de ore de muncă în folosul comunității pe care va fi nevoit să le facă în următoarele 12 luni + permisul de conducere suspendat 24 de luni. Acesta nu a comentat evenimentul când a intrat în tribunal, deși la ușă se aflau deja foarte mulți fotografi și jurnaliști care doreau să știe mai multe detalii despre acest caz.
Wayne Rooney și-a cerut însă scuze oficial pe site-ul său, precizând că ceea ce a făcut el a fost un act de inconștiență pe care nu-l va mai repeta niciodată. Atacantul a fost vedeta clubului Everton în 2002, când cariera lui a cunoscut o ascensiune fulminantă. În August, sportivul în vârstă de 31 de ani și-a anunțat retragerea. Acesta a înscris 53 de goluri în 119 partide pentru Anglia. De asemenea, Rooney este golgheterul absolut al clubului Manchester United, unde în 13 ani a reușit 253 de goluri, a câștigat Premier League de 5 ori, Champions League, Europa League și FA Cup.Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


One thought on “Wayne Rooney s-a ales cu permisul de conducere suspendat pe 2 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *