Home International Casa acoperită complet cu gheață

Casa acoperită complet cu gheață

745
0
gheață

Imaginea de mai sus pare desprinsă din filmul de desene animate Frozen mai de grabă, nu? Ei bine, nu, vă asigur că Olaf nu are nici o legătură cu acest articol așa că în cele ce urmează vom discuta despre un caz cât se poate de real. Casa cu pricina se află în Webster, New York, chiar la limita Rochester. Această zonă este una dintre cele mai ninse din Statele Unite din pricina faptului că acolo este foarte frig și există umiditate mare din pricina Great Lakes. Deși la o primă vedere pare o glumă a naturii, se pare că vânturile puternice combinate cu frigul au transformat această casă într-una din gheață. S-a depus strat după strat până când casa a devenit acoperită în totalitate.

Fotograful John Kucko a surprins această scenă și spune că în ultimii ani, această regiune se confruntă cu niște ierni destul de urâte.

„Am avut niște vânturi mai mult decât violente în ultimele zile. Am rămas fără energie electrică și peste 150.000 de oameni au fost nevoiți să îndure frigul. Unii nici acum nu au curent” spune Kucko.

În cazul în care vă grăbiți să plângeți de milă unui biet bătrân care a venit acasă într-o zi și s-a trezit că nu mai poate intra din cauza gheții, sau de mila unui biet bătrân care s-a dus la culcare iar când s-a trezit dimineață nu a mai putut să iasă din casă din pricina gheții, nu este cazul. Kucko spune că această casă este una nelocuită de pe o plajă, situată de fapt la 15 metri de Lake Ontario.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here