Home Lifestyle 3 insule neaglomerate din Asia

3 insule neaglomerate din Asia

1090
0
Asia

Atunci când pleci în vacanță, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să ai de-a face cu cozile și cu mulțimea. Faptul că tu vrei să mergi în Bali de exemplu, asta nu-ți asigură neapărat un concediu relaxant. Celebrele destinații de vacanțe exotice sunt mereu aglomerate și sincer să fiu, nu văd cum ai putea să te relaxezi în momentul în care ai în jurul tău foarte mulți oameni și cozi interminabile la absolut orice. Așadar, în cele ce urmează vom prezenta 3 insule neaglomerate din Asia pe care pe pot vizita toți cei care doresc să aibă parte de o vacanță cât mai liniștită.

3 insule neaglomerate din Asia

  1. Koh Rong, Cambodgia – ascunsă de țărmurile Cambodgiei în golful Thailandei, insula pare genul acela de loc în care timpul a stat în loc. Dacă veți ajunge vreodată aici, veți vedea cum era Ko Samui în urmă cu 30 de ani. Ambele versiuni, în franceză și engleză ale serialului „Survivor” aici au fost filmate pentru că insula este departe de zona tropicală acaparată de turiști. Nu vă speriați, insula Koh Rong nu este foarte mică, are nici mai mult nici mai puțin de 23 de plaje.
  2. Pangkor, Malaysia – o mică insulă situată pe coasta de est a Malaieziei care este pusă în umbră de mult mai celebrele Penang și Langkawi. Pe coasta de est a acestei insule veți putea lua contact cu case bătrânești kampong, grupate în sate a căror activitate principală a rămas pescuitul și construitul bărcilor pe coasta de vest însă veți lua contact cu nisipuri albe și golfuri turcoaz.
  3. Lampi, Myanmar – este cea mai mare insulă dintr-un parc național marin, plină de păduri tropicale virgine, plaje seculare, grădini de corali și pe care veți putea lua contact de asemenea cu tradițiile maritime locale. Insula colcăie de viață sălbatică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here