Home International La Miss Australia și-a făcut apariția prima concurentă în căruciorul cu rotile

La Miss Australia și-a făcut apariția prima concurentă în căruciorul cu rotile

741
0
Miss Australia

La concursurile de Miss, este judecată perfecțiunea sau mai bine zis, apropierea cât mai elocventă de acest concept numit perfecțiune. Anul acesta însă, la Miss Australia și-a făcut apariția o concurentă în căruciorul cu rotile, demonstrând practic faptul că perfecțiunea nu are de-a face cu mobilitatea.

Justine Clark are 26 de ani și a devenit prima concurentă cu dizabilități din istorie care a ajuns în faza finală a unui concurs de Miss, respectiv Miss World Australia. Chiar dacă nu a câștigat, poate să participe în concursul Miss World în care este ales un câștigător dintre toate statele participante dacă va reuși să strângă cei mai mulți bani în campania umanitară Beauty with a Purpose.

Justine este fericită acum pentru că a ajuns în faza finală a competiției  și a reușit să demonstreze tuturor tinerelor țintuite într-un cărucior cu rotile, faptul că pot face orice dacă-și doresc cu adevărat.

„Pentru cineva în scaun cu rotile, să concureze într-o asemenea gală e o mare realizare. Sper din suflet ca acest mesaj să ajungă la cât mai multe persoane cu dizabilități. Indiferent de rasă, înălțime, dizabilitate – orice te face diferită – ești frumoasă” spune Justine pentru The Adviser.

Justine se află imobilizată în căruciorul cu rotile pentru mai bine de doi ani însă deocamdată nimeni nu știe care este motivul pentru care ea a ajuns în această situație.

„Nu vreau să povestesc ce s-a întâmplat  dar vreau să devin un model de urmat pentru tinerele care se confruntă cu dizabilitatea” spune Justine.

Previous articleArmata irakiană preia controlul asupra aeroportului din Mosul
Next articleMarijuana în valoare de 1.2 milioane de dolari descoperită într-un buncăr anti-atomic don Marea Britanie
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here