Home International Marijuana în valoare de 1.2 milioane de dolari descoperită într-un buncăr anti-atomic...

Marijuana în valoare de 1.2 milioane de dolari descoperită într-un buncăr anti-atomic don Marea Britanie

790
0
Marijuana

Poliția din Marea Britanie a descoperit o uriașă fabrică de canabis în timpul unei operațiuni ce a avut loc marți, într-un buncăr nuclear. Valoarea recoltei de marijuana se ridică la aproximativ 1 milion de lire sterline, sau 1.2 milioane de dolari. Poliția din Wiltshire spune că au fost arestate deja șase persoane în timpul raidului de la RGHQ Chilmark, un buncăr anti-atomic  construit în anii 1980  cu scopul de a proteja oficialii țării în cazul unui atac nuclear.

Acest buncăr nu mai este deținut de Ministerul Apărării din Marea Britanie, așa că nu mai beneficiază nici de pază militarizată sau mai bine zis, nu mai beneficiază de nici un fel de pază. Astfel, cei șase tineri au putut instala imensa plantație de canabis fără să fie luați de nimeni la întrebări. După ce serviciile secrete au intrat pe fir, poliția a reținut 3 tineri la poarta buncărului și le-a luat astfel cheile pentru a putea intra în facilitate.

Înăuntru, poliția spune că a mai descoperit alți trei tineri, suspecți că ar fi grădinarii plantației de canabis. Deci, aceștia trei aveau grijă de buna creștere a plantelor.

„Există aproximativ 20 de camere în acest buncăr, împărțite pe două etaje. Fiecare cameră are o dimensiune de 61 x 21 metri. Aproape fiecare dintre aceste 20 de camere erau umplute cu canabis plantată în ghiveciuri, existând de asemenea dovezi și de la o recoltă din trecut. Era o fabrică de marijuana incredibil de mare. Din primele cercetări ne este imposibil să estimăm câte plante sunt în clădire, însă mai mult ca sigur discutăm de mii de ghivece, nu de câteva sute” spune detectivul Paul Franklin, de la echipa de cercetări criminale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here