Home Tehnologie Fotografii incredibile care-ți vor arăta lumea așa cum nu ai mai văzut-o...

Fotografii incredibile care-ți vor arăta lumea așa cum nu ai mai văzut-o până acum

976
0
Fotografii incredibile

Fotografiile au puterea să inspire, să uimească sau să stârnească revoltă. Dar dacă le combini cu date, cifre și statistici, acestea ne fac să înțelegem un pic mai bine lumea în care trăim. Jocul cu lumina, cu expunerea, alături de tehnicile creative post-producție, transformă fotografia  într-o unealtă care poate explica concepte complexe precum mișcarea, trecerea timpului și viteza.

Vom trece în revistă în cele ce urmează cele mai interesante 5 fotografii uimitoare care prin ajutorul editării, ne fac să realizăm un pic mai concret realitatea lumii în care ne scăldăm.

„Wake Turbulence” de Mike Kelly

Un colaj marca Mike Kelly care ne arată o parte dintre avioanele ce au decolat într-o singură zi de pe aeroportul internațional din Los Angeles. A avut de ales din peste 400 de cadre.

„Time Slice Blobal” de Richard Silver

În această serie intitulată „Time Slice Global”, Richard Silver a combinat 36 de fotografii pentru a prezenta Londra într-o singură fotografie, de la răsărit la apus.

„Internet/Sex” de Noah Kalina

Această fotografie cu expunere ridicată încadrează o partidă de sex. În loc să prezinte realitatea fizică a pozițiilor și a mișcării, Noah Kalina folosește expunerea pentru a elimina mișcarea în totalitate.

„Selected People” de Pelle Cass

Nu, nu este cel mai intens antrenament de baschet din lume. Pelle Cass a luat sute de cadre cu imagini dintr-un singur meci de baschet  și a creat un colaj cu jucătorii aceleiași echipe.

„Vertical Churches” de Richard Silver

Cu toții avem opțiunea panorama la camera foto a telefonului mobil așa că ar trebui să vă dați seama cam ce-i cu imaginea asta. Richard însă a întors camera și s-a rotit el la 360 de grade.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here