Home International Fantastic Beasts a dus încasări de 218 milioane de dolari

Fantastic Beasts a dus încasări de 218 milioane de dolari

792
0
Fantastic Beasts

Chiar și fără Harry, Hermione și Ron, Fantastic Beasts au reușit să vrăjească audiența din întreaga lume. Filmul celor de la Warner Bros a adus încasări de 218 milioane de dolari doar în acest weekend. Dintre cele 218 milioane, 75 vin doar din Statele Unite. Succesul acestei pelicule este cu atât mai surprinzător cu cât în film nu apare Harry Potter.

Filmul Fantastic Beasts a rulat în 4144 de cinematografe din Statele Unite a folosit brandul Harry Potter pentru a-și face imagine și a reușit să stârnească interesul oamenilor. Această peliculă începe cu Eddie Redmayne și Colin Farrell și a făcut o impresie generală destul de bună, fiind un film cotat cu litera A în CinemaScore.

Un alt film care are la bază un erou magic, Doctor Strange, o combinație dintre Disney și Marvel, a venit al doilea ca încasări după Fantastic Beasts în acest weekend cu o sumă de 17.7 milioane de dolari. De la începutul lunii de când a fost lansat, Doctor Strange a încasat peste jumătate de miliard de dolari. Și filmele magice nu se opresc aici, capodopera Mona a celor de la Disney va intra în cinematografe miercuri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here