Home International S-a doborât recordul de la Vaslui. În Brazilia, 30 de persoane au...

S-a doborât recordul de la Vaslui. În Brazilia, 30 de persoane au violat o tânără de 16 ani

915
0
Brazilia

Poliția din Brazilia este pe urmele a cel puțin 30 de persoane suspectate că ar fi violat în grup o tânără de 16 ani. Mai mult, tinerii ar fi postat pe internet fotografii și clipuri din timpul actului pe rețelele de socializare gen Twitter. Incidentul a avut loc în Rio de Janeiro în timpul weekendului.

La o conferință de presă de vineri, poliția a spus că a identificat 4 persoane care au fost implicate, inclusiv bărbatul care apărea în videoclipurile uploadate pe internet. De asemenea, iubitul fetei a fost săltat de poliție alături de încă alte două persoane. Așadar, poliția nu investighează doar un caz de viol, ci și infracțiuni legate de legile internetului din Brazilia.

Care este varianta fetei de 16 ani violate

Se pare că fata mersese la locuința iubitului , sâmbătă. Duminică dimineața s-a trezit într-o altă locuință, iar în jurul ei erau 33 de bărbați înarmați. Poliția spune că în acest moment este neclar numărul bărbaților implicați, pot fi 30, 33 sau 36 la număr. Inițial, pentru că fata nu depusese plângere la poliție, se investigau doar infracțiuni cibernetice legate de acele clipuri. Este vorba în  special de un clip de 38 de secunde în care fata era goală și fără conștiință.

„Pe lângă viol, punerea pe internet a acestui gen de imagini produc umilință persoanei în cauză” spune Daniela Gusmao, avocat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here