Home International Vedeta Pop Star Mayu Tomita – înjunghiată

Vedeta Pop Star Mayu Tomita – înjunghiată

829
0
Mayu Tomita

Poliția japoneză a arestat un bărbat acuzat de faptul că a înjunghiat pe Mayu Tomita, în Koganei, Tokio. Poliția Metropolitană din Tokio au arestat pe Tomohiro Iwazaki în vârstă de 27 de ani, după ce acesta a sărit la idolul pop Mayu Tomita cu un cuțit  și a înjunghiat-o de 20 de ori.

Atacul a avut loc în jurul orelor 17:00, sâmbătă

Publicația Japan Times a scos la iveală faptul că cu puțin timp înainte, starul pop ar fi depus o plângere la poliție spunând că un bărbat pe nume Iwazaki îi trimite foarte insistent mesaje prin intermediul social media. În noaptea zilei în care a fost înjunghiată, Mayu Tomita trebuia să țină un concert.

Anul trecut, un bărbat din Japonia a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce a ciopârțit 2 membri ai trupei J-pop AKB48. În urma acelui atac, victimele au fost grav rănite. Satoru Umeta, în vârstă de 24 de ani a fost condamnat pentru atacul asupra fetelor Rina Kawaei și Anna Iriyama, ambele de 19 ani, alături de un angajat bărbat al trupei în momentul în care fanii dădeau mâna cu trupa în Takizawa. Totul se întâmpla în luna mai a anului 2014.

Mayu Tomita este din păcate în stare critică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here