Home Diverse Ai poftă de un grătar dar plouă? Încearcă o tigaie Grill

Ai poftă de un grătar dar plouă? Încearcă o tigaie Grill

1896
0
tigaie Grill

Evident, românii nu ar mai avea personalitate dacă nu ar mai avea posibilitatea să facă un grătar din când în când. Ia grătarul românului, că l-ai ucis pe loc. La noi e o tradiție și din fericire, există modalități pentru a face un grătar indiferent de vreme. În ultimele luni a plouat mai mereu și eu unul nu am putut să mai scot grătarul afară din casă. În casă, nici vorbă să dai foc la cărbuni sau nebunii de-astea, însă am descoperit minunea tehnologică numită tigaie Grill.

Tigaia Grill este excelentă pentru cei care doresc să pârporească o bucată de carne, însă afară plouă, nu au cărbuni, nu au grătar la îndemână, etc. Partea bună este că aceste minuni tehnologice concepute special pentru români sunt ieftine, iar teflonul din componența face imposibilă lipirea cărnii sau a altor alimente. Puteți vedea mai multe modele care mai de care mai ingenioase pe http://www.comenzi.ro. Vă puteți alege de acolo o tigaie grill care credeți că vi se potrivește, sau mai bine zis pe care credeți că puteți prăji carnea mai bine…

Chiar dacă această carne nu iasă la fel de bună ca cea făcută la grătarul pe cărbuni, atunci când nu ai alternativă  și scopul scuză mijloacele, e ok și grătarul făcut în casă. Asta e, dacă tradiția și personalitatea ne obligă, folosim ce putem. Se face puțin fum în bucătărie cât vei prăji carnea pe o tigaie grill, dar până la urmă suporți, înduri, nu ai ce să faci. Grătarul necesită anumite sacrificii. Trebuie să faci un mic compromis dacă ai de gând să mănânci o carne friptă de calitate.

După primele experiențe cu tigaia grătar, cu siguranță vor mai apare și altele… Eu unul m-am obișnuit să fac grătar în casă și vă spun sincer că este una dintre cele mai interesante activități pe care le poți avea în momentul în care afară plouă de rupe. Îți trece și plictiseala și proasta dispoziție cauzată de vremea nasoală. E chiar un fel de terapie pe care cred că ar trebui să o încercați și voi dacă sunteți împătimiți ai grătarelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here