Home Diverse Să ai încredere într-un magazin online de lavete cu livrare prin curier?

Să ai încredere într-un magazin online de lavete cu livrare prin curier?

879
0
lavete

Să ai o afacere în ziua de azi, una locală, nu e atât de simplu cum pare pentru că dacă îți desfășori activitatea într-un oraș mic de provincie vei avea mari probleme cu furnizorii de consumabile, echipamente, în general cu orice.

E foarte dificil de exemplu să ai o firmă de curățenie la domiciliu într-un oraș precum Drobeta Turnu Severin. Nu găsești lavete local nici dacă te rogi la Zeul Lavetelor. Mai în glumă mai în serios, singura opțiune rămâne un magazin online de lavete cu livrare prin curier.

Acum, vine întrebarea pe care toată lumea și-o pune: poți avea încredere în așa ceva? Poți avea încredere într-un magazin online la un asemenea nivel la care profesionalismul și calitatea sunt obligatorii?

Ei bine, eu unul zic că da, mai ales că nu există alternativă. Adică singura alternativă pentru cei cu afaceri mici de provincie, dacă nu doresc online-ul, rămâne să se urce în mașină și să plece în orașele mai mari în căutare de ce au nevoie. E o pierdere de resurse și de timp inutilă.

În plus magazinele online s-au îmbunătățit destul de mult în ultimii 5 ani, nu prea mai activează nici unul dintre cele afectate de umbra neseriozității prin 2010. Piața s-a triat de la sine, neserioșii au fost nevoiți să plece.

Printre noi au rămas doar magazinele online capabile să ofere atât seriozitate cât și calitate. Atunci când faci comandă pe internet pentru lavete, îți vor fi livrate a doua zi fără probleme. Diavolul neîncrederii nu trebuie să-ți mai dea târcoale în ziua de azi.

Vă povesteam într-un articol trecut faptul că mătușa mea are o firmă de curățenie la domiciliu în Drobeta Turnu Severin. Mică firmă, că așa e și orașul, aproape mort din punct de vedere industrial. Ei bine, singura ei metodă pentru a se aproviziona cu materie primă: lavete, este internetul.

A încercat, a căutat tot ce se putea căuta local. Nu există de cât niște firme care vând haine second hand și care au vrut să o păcălească rău de tot cu niște prețuri destul de ridicole atunci când i-a contactat.

Dar tot răul e spre bine, nu? Așa că femeia își comandă singură lavete dintr-un magazin online laveteonline.ro și e mult mai liniștită. Astfel, de când a început să comande de pe internet, nu a mai avut niciodată întreruperi în ceea ce privește consumabilele lavete. Înainte se ducea și cumpăra material de la second hand pe care apoi pierdea ceasuri bune să-l taie și să-l facă lavete.

Cu comanda online e mult mai simplu. Curierul îi aduce acasă tot ce comandă de pe-o zi pe alta și nu mai există nici un fel de timp mort. Calitatea este și ea una destul de bună în cazul în care vă întrebați. Da, poți să ai încredere într-un magazin online de lavete cu livrare prin curier iar faptul că uneori poate fi singura opțiune chiar te face să te bucuri de mica ta afacere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here